Napisano 8 Lipiec 200519 l hej mam pytanko jak zmienic interfejs maxa np na dark? prosze o dokładny opis z góry dzieki p.s wiem ze to debilony post ale chce to wiedziec :D :P
Napisano 8 Lipiec 200519 l wiem ze to debilony post ale chce to wiedziec ściągnij z sieci help do maxa, odłącz kabel od netu i nie denerwuj ludzi.
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor o co ci chodzi sansserif daj mi spokuj nie robie nikomu na zlosc grzecznie zapytałem a to ze jestem lamerem jesli chodzi o 3d to nie znaczy ze mozesz sie czepiac o byle co p.s sory ze nie jestem takim super grafikiem i znawca jak ty sansserif!!!!!!!!!!!!!!!!!! >: [
Napisano 8 Lipiec 200519 l Nie pamiętam dokładnie, ale jak zmienisz ustawienia themes (czy jakos tak) windowsa to powinno być ale nie wiem dokładnie bo robiłęm to kiedys na win 98 pod max`em 5. P.S ODRADZAM :D
Napisano 8 Lipiec 200519 l o co ci chodzi sansserif daj mi spokuj nie robie nikomu na zlosc grzecznie zapytałem a to ze jestem lamerem jesli chodzi o 3d to nie znaczy ze mozesz sie czepiac o byle co p.s sory ze nie jestem takim super grafikiem i znawca jak ty sansserif!!!!!!!!!!!!!!!!!! >: [ Clown: zajrzyj tutaj: http://www.max3d.pl/forum/search.php?searchid=380854 jestes tutaj od 25-06-2005 a już masz na koncie kilkanaście tematów. większośc z nich dotyczy teego samego. po porstu zapoznaj się z zasadami zadawania pytań! 4. Nie zamierzamy poświęcać swojego czasu na odpowiedzi ludziom niechętnym do samodzielnego myślenia - odróbcie więc swoją pracę domową zanim zadacie jakiekolwiek pytanie - przeszukajcie manuale, FAQ, www, zapytajcie doświadczonych przyjaciol. i zaprawdę powiadam ci przestan sie złościc :/
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor dzieki chłopaki moze i nie jesteem całkiem wporzadku ale przynajmniej staram sie byc miły a jesli chodzi o interface to dalej nie daliscie mi odpowiedzi a w helpie za nic nie moge go znalezc
Napisano 8 Lipiec 200519 l customize>customize user interface>colors albo customize>load custom ui scheme>discreet dark.ui
Napisano 8 Lipiec 200519 l ow fu**!! tweety jak dales tego linka i luknelem na autora(ow??) tematow to tak sie usmialem ze no nie moge co za ludzie :) aha i na przyszlosc na forum w prawym gornym rogu pisze SZUKAJ i jest ta opcja w brew pozorom bardzo przydatna :) pzodro
Napisano 8 Lipiec 200519 l coustomize/customize user.../colors/load i dajesz na discreetdark.ui, ale to już chyba SansSerif napisał ;-))