TheRifler Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Hej, to znowu ja... Porąbaniec od StickMana... :D Wjeżdzam z nową scenką i pomysłem, oto i on: StickMan wchodzi do miasta lubliniec... W pewnym momencie ogląda się za siebie i tu klops... Brama się zamyka, i wyskakują ruscy... Dalej nie tłumaczę :D Oto 3 pierwsze renderki : http://www.webpp.aplus.pl/inne/therifler/image/3dmpl/preseq.jpg http://www.webpp.aplus.pl/inne/therifler/image/3dmpl/widokogolny.jpg http://www.webpp.aplus.pl/inne/therifler/image/3dmpl/napis_tyl.jpg Jak ktoś powie że jestem idiotą po tym co zobaczył lub dostanie ciężkiej padaczki od śmiechu to niedziwię się ;D 5 tyś sztuk!!! [DODANO] Zawsze zapominam dopisać... Proszę o komentaże, pytanie, propozycje/sugestie :D Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 widze ze sie strasznie napracowales...Kazdy z tych domokow modelowales osobno?No i pomysl..bardzo orginalny! Ja jestem ciekaw tylko czy bedzie duzo krwi? i czy 3d flaki benda latac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 o jeee ile razy ty musiales naklonowac te domki;) Pomysl originalny? No niewiem, nie mowie ze jest zly bo w stick-man wlasnie oto chodzi, ale raczej originalnosci w nim nie ma;P Czekam na animke. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRifler Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 Hmmm... Nomm... Naklonowałem się jak cholera... Array Rul3Z! ;] Hmmm, flaqów to nie będzie... Może krwi troche? Zobacze, ale to po wakacjach dopiero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Ja nie czekam na animke...bo nie bedzie 3d flakow :( A pomysl jest tak zajebioza ze sam bym nakrecil film fabularny...ale w hollywood...z brucem wilisem w roli glownej...Wchodzi BRUCE do miasta LUBLINIEC wrota sie zamykaja...A tam 3 jelopow zaczyna go tluc...WYPAS!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 main character... hymm kojarzy mi się z siecią sklepów champion... pomysł jak pomysł... świrnięty - ale ja takie lubie :) wszytko od wykonania będzie zależeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2000 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hehe... Tyle mi gadales o tym miescie a nawet go niewidzialem ;). Tyle gadales, ze myslalem, że to bedzi naprawde jakiś hit ;) I love google. Inaczej bym nigdy tego nie znalazl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Nie no z tymi domkami to poleciales niezle ;) Mam dwie uwagi tylko: 1. Te domki chyba troche za gesto porozstawiane, i przydalbysie jakis plac z np. pomnikiem? Jakies szersze uliczki w sumie (jakakolwiek ulica, oprócz tej glownej? ;) ) i pozmieniac kierunki domków bo wszystkie jakies takie w jedna strone :| Nie wiem, moze to jakis symbol czy cos ale osobiscie uwazam ze podczas animki moze to za ciekawie nie wygladac...wiesz, daj ruskom jakies pole do ucieczki;) 2. W widoku ogolnym domki nagle drastycznie zmieniaja barwe, nie jest to po prostu bitmapa? Nie zrozum mnie zle, ale bylby to nawet pomysl na ocalenie czasu renderingu i efekt podobny. Pozatym, jezeli naprawde jest tam 5000 tysiecy domków, to co twój komp na to :D ? Czekam zapowiada sie fajny filmik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 to jest coś a'la ałszfic birkenał wiec bez ulic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 haha...a`la Ałszwic powiadasz :D...to gdzie kominy ;)...ale spoko teraz kumam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 sorry ale wcale mi sie to nie podoba :( mozliwe ze przez te klonowane domki a za mało większych budynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heybo Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 możliwe że będzie dobre. zależy wszystko od montażu sceny.mi się bardzo podoba to że to takie proste jest. ale możliwe że niestety pominiesz się z sensem i stanie się to nudne.bo taki animatik powinien być ciekawy...skoro mówisz że ruscy .. to niech się tak stanie. zobaczymy jak ci to wyjdzie.ja sam jestem ciekawy po co mają tego ludka napier..... jacyś ruscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 nie żebym cie zbyt nisko cenił ale coś czuje że polegniesz na animacji ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 kurcze, mam bardzo niefajne skojarzenia z tym - oboz koncentracyjny. :( A zamiast miliona domkow lepiej zrobic jeden fajny (zresztą jak wyjdzie przyjemy to zawsze mozesz zapodac mu clone :) :) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 HEHE...a mi sie wydaje ze autor juz sobie dawno odposcil ten proojekcik... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Ja bym poroponował samych niemców zamiast ruskich a na samym przodzie Adolfa z fajeczką. Ogólem super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRifler Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 ehhh, autor zobaczył że ludzie się nie śmiejom z projektu to autor moze cos zrobi... hehe, porównanie a Auschwitz Birkenau b. poprawne... To miałem na mysliwłaśnie :)))))))) Jakoś mi tak to wpadło hmm, ale skoro tak to moze nakrece film o auszwic :] Z Stickmanem i Niemcami :D Arbeit macht frei :) sam nie wiem czego chce od zycia... wiem tylko ze mam 3 ghz mocy obliczeniowej czyli malo... -edit chyba oleje ten projekt... wole zrobisz obóz koncentracyjny w 3d :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi