Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam!

Teraz wygląda o wiele lepiej. Ogólnie praca mi się podobała od początku, nic dodać i nic ująć, tylko mnie się nie podoba ta dziura na wiatrak w betonie, jest chyba gdzieś źle o teksturowana. Tekturki całej pracy są super, a modeling pociągu jeszcze lepszy. A z tymi działkami to zostaw tak jak jest. Po pierwsze mogą robić przegląd dlatego są powykręcane, a i przy takich działach są one tak konstruowane że mogą być w każdej pozycji i nic im się nie stanie, nie ma czegoś takiego jak neutralna pozycja, po to działa się umieszcza w początkowych pozycjach, aby ułatwić kierowanie, uniemożliwić uszkodzenie działa, po drugie to nie czołg, mechanizmy obrotu działa są raczej takie sam jak w działach samobieżnych.

Pozdrawiam!

Napisano

dareg- masz racje, nie mialem juz czasu tym sie zajac, a nie wiedzialem (i dalej nie wiem) czym jest spowodowane rozmazanie tej texturki

KoMic- Twoja pracka bardzo mi sie podoba

HEKTOR- ja u siebie nie widze tego bledu, jest zacieniony (bo textura jest rzeczywiscie rozjechana, na sciane dalem planar map dla uproszczenia)

Dziekuje ze Wasza uwage Panowie, pozdrawiam.

Napisano

nudzę się i troszkę pobazgrałem po Twoim obrazku i dodałem Pionierową ciężarówkę :) mam nadzieję że autor mnie nie zabije ;) jakby dodać jeszcze kilku niemieckich żołnierzy ładujących na nią beczki to byłby cud miód i orzeszki. To rusztowanko też by chyba uprzestrzenniło bardziej całą pracę - ale pewnie się mylę i zresztą to już i tak musztarda po obiedzie -BTW praca bardzo fajna - gratulacje

Napisano

ładnie zes Pan to wypieronił.ładne tekstury, chociaz ta na scianie wg mnie powinna byc mniejsza.Ja bardzo lubie pociagi (do kobiet również:).

brakuje mi flag i jakiegos bałaganu ,zasieki na 1 planie ,bunkier jakies działo.

Troche ta sciana za mało sie odcina od pociagu .Sam pociag chyba troche za czysty brak brudu w zagłebieniach.

Ale generalnie jest naprawde zawodowo i pieknie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności