Piterus_123 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Po fiasku z Seicento (nikt go niepotrafil przekonwertowac) postanowilem zrobic sobie felge do Peugeota 1007 (pozniej moze zrobie i jego) oto moje wypociny (i to doslownie bo mam za oknem 30*C) to jest orginal z ktorego sie wzorowalem (mniejwiecej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 przerenderuj to porzadnie bo ocenic nie mozna. felga raczej dosyc prosta... ale skopales srodek, na zdjeciu widac ze jest ladnie oddzielony od reszty felgi, a u ciebie to wyglada jakbys wstawil cylinder w felge :////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :) to w zmodzie sa takie funkcje ;-P model low poli robiony w zmodzie pamietajcie o tym, a na dodatek to moja pierwsza felga w zyciu. troszeczke poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 poprawiona i na 99% zgodna z orginalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 bardzo ładna jak na zanoze modelera ile ma poly ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 felga 2938 + opona 6500 = 9438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 wg mnie za bardzo kanciate, ale nowe rendery są leprze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 mi sie tylko jedno niepodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 mi sie tylko jedno niepodoba oh... faktycznie niezaowazylem tego sorki zaraz poprawie, dzieki za wytkiniecie bledu za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD opona to tylko dla samego wygladu (w finalnej wersju bedzie texturka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Znasz moje zdanie :) Ładna :) Jak na Z moda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 a tak apropos pierwszego postu, w jakim formacie jest to seicento i w jakim ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 mialo byc przekonwertowane do richard burns rally, ale nikt niema zmodelera2 (tam jest odpowiedni filtr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 mialo byc przekonwertowane do richard burns rally, ale nikt niema zmodelera2 (tam jest odpowiedni filtr) przecież zmodeler 2 jest ogólnie dostępny na stronie producenta http://www.zmodeler2.com/files/zmodeler2.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 tak ale mozna go (a raczej pluginy) uruchomic po dokonaniu rejestarcji za jedyne 37$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2005 po feldze wziolem sie za karoserie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 no i ladnie idzie...sam przyznam ze chciałem modelowac to autko...ale jakos nie wyszło:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 świetnie Ci idze - oby tak dalej :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 bez fal w takiej ilosci poly, tak 3maj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi