Napisano 12 Lipiec 200519 l Po fiasku z Seicento (nikt go niepotrafil przekonwertowac) postanowilem zrobic sobie felge do Peugeota 1007 (pozniej moze zrobie i jego) oto moje wypociny (i to doslownie bo mam za oknem 30*C) to jest orginal z ktorego sie wzorowalem (mniejwiecej)
Napisano 12 Lipiec 200519 l hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l przerenderuj to porzadnie bo ocenic nie mozna. felga raczej dosyc prosta... ale skopales srodek, na zdjeciu widac ze jest ladnie oddzielony od reszty felgi, a u ciebie to wyglada jakbys wstawil cylinder w felge ://////
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :) to w zmodzie sa takie funkcje ;-P model low poli robiony w zmodzie pamietajcie o tym, a na dodatek to moja pierwsza felga w zyciu. troszeczke poprawilem
Napisano 14 Lipiec 200519 l za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor mi sie tylko jedno niepodoba oh... faktycznie niezaowazylem tego sorki zaraz poprawie, dzieki za wytkiniecie bledu za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD opona to tylko dla samego wygladu (w finalnej wersju bedzie texturka)
Napisano 14 Lipiec 200519 l a tak apropos pierwszego postu, w jakim formacie jest to seicento i w jakim ma byc?
Napisano 15 Lipiec 200519 l Autor mialo byc przekonwertowane do richard burns rally, ale nikt niema zmodelera2 (tam jest odpowiedni filtr)
Napisano 15 Lipiec 200519 l mialo byc przekonwertowane do richard burns rally, ale nikt niema zmodelera2 (tam jest odpowiedni filtr) przecież zmodeler 2 jest ogólnie dostępny na stronie producenta http://www.zmodeler2.com/files/zmodeler2.zip
Napisano 15 Lipiec 200519 l Autor tak ale mozna go (a raczej pluginy) uruchomic po dokonaniu rejestarcji za jedyne 37$
Napisano 16 Lipiec 200519 l no i ladnie idzie...sam przyznam ze chciałem modelowac to autko...ale jakos nie wyszło:p