Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po fiasku z Seicento (nikt go niepotrafil przekonwertowac) postanowilem zrobic sobie felge do Peugeota 1007 (pozniej moze zrobie i jego) oto moje wypociny (i to doslownie bo mam za oknem 30*C)

felga12hq.jpg

to jest orginal z ktorego sie wzorowalem (mniejwiecej)

felga23oc.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :)

Napisano

przerenderuj to porzadnie bo ocenic nie mozna. felga raczej dosyc prosta... ale skopales srodek, na zdjeciu widac ze jest ladnie oddzielony od reszty felgi, a u ciebie to wyglada jakbys wstawil cylinder w felge ://////

Napisano
  • Autor
hmm..gdyby nie bylo takie kanciate to byloby calkiem niezle. Naloz na to mesh smooth a tam gdzie powinna byc krawedz daj chamfer i bedzie ok :)

to w zmodzie sa takie funkcje ;-P

model low poli robiony w zmodzie pamietajcie o tym, a na dodatek to moja pierwsza felga w zyciu.

troszeczke poprawilem

felga36kz.jpg

Napisano

za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD

Napisano
  • Autor
mi sie tylko jedno niepodoba

oh... faktycznie niezaowazylem tego sorki zaraz poprawie, dzieki za wytkiniecie bledu

za duzo poly na opone, a felga przy tym jest kanciasta. i do jakiej gry chcesz wstawic takie kolo? takie 2 to dzis limit na caly samochod :DD

opona to tylko dla samego wygladu (w finalnej wersju bedzie texturka)

Napisano

a tak apropos pierwszego postu, w jakim formacie jest to seicento i w jakim ma byc?

Napisano

no i ladnie idzie...sam przyznam ze chciałem modelowac to autko...ale jakos nie wyszło:p