ajrisz Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 witajcie, dopiero co zaczynam z 3d maxem. zrobilam pierwsza scene. bez oswietlenia, na razie interesuje mnie sam modeling. dlatego ze czas mnie goni to bede wdzieczna za wszelkie opinie, ktore mi pomoga szybko osiagac zamierzane efekty. poprosze o wszelkie sugestie:) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Zatem wiatm na forum :) 1. Szybko sie napewno nie nauczysz, kiedys czytalem, ze osoba zawodowo pracujaca na 3ds max zna go w 60 -70 %. Zatem uczysz sie go przez caly czas. Teraz konkretnie - jesli chodzi Ci o modeling to najlepiej wyszla Ci chyba skrzynka, bo monitor to nic innego jak boxy. Nie widzialem nigdy takiej klawiatury jaka Ty zrobilas. Przyciski zlane sa z podstawa. Chyba nic na takiej nie napisalabys ;). No chyba ze zrobilas taka jaka reklamuja w TV skladana z gumy :). Pracuj i usz sie ale wszytsko powoli bo na szybkosci nic nie zdzialasz. Powodzenia Ci zycze i pozdrawiam acha i gdzie sa przewody (chyaba ze to nowoczesny przezprzewodowy komp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 ta klawiatura jest nienormalna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 zgadzam się z przedmówcami odnośnie klawaitury jaeśli chodzi o monitor to przydałyby się jakieś przyciski, kontrolki itp. obudowa też nie świeci przykłądem jeżeli chodzi o szczegóły, ale rozumiem, że dopiero zaczynasz zprzygode z maxem, oraz że model jeszcze nie ukończony także powodzenia w dalszej pracy i pamiętaj - szcegóły czynią z twoich renderów coś wartego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 a co sie stalo z pudlem przy jego gornej powierzchni ?? Nie poddawaj sie i walcz :) Tak na marginesie to proponuje zrobic pare tutkow o modelowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 W klawiaturze to guziki zrób lepiej osobno, nie ma sensu robić ja extrudując z klawiatury i meshmootując, daj więcej szczegółów i bdzie dobrze ( jak na tym etapie twojego zaawansoawnia co do maxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Mika, może daj update, bo już znacznie lepiej wygląda. Nauka nauką, ale postępami w nauce też się należy chwalić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Moze ta klawiatura dziwnie wyglada ale przyciski sie zgadzaja :) jeden tylko zmienil miejsce [; obudowa kompa nawet fajna, ale monitor to porazka :) Chyba za szybko chcialas skonczyc prace, a tu trzeba na spokojnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 nie ma sensu robić ja extrudując z klawiatury i meshmootując Mi sie wydaje ze jest starczy ze teraz je zaznaczysz (detach) i bedzie ok, powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 wymień klawiaturę i jak na początkującego będzie wmiarę/słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 bardzo slabiutko ale jak początkująca to zycze powodzenia w dalszej pracy :) (a troche tej pracy bedzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 jak na jeden z pierwszych modelików to spoko, pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 To chyba obiekt nie scena :P fajnie ale bez rewelacji - długo siedzisz w maxie ? pozdro witamy na forum , 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Swoją drogą widziałem gdzieś gumową klawiature ... guziczki podne ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi