Napisano 23 Lipiec 200519 l Ostatnio pokazałem moje początki w Cinemie, dziś czas pokazać coś w MAXie, załączam dwa obrazki, które są kadrami z animki. Nie zamieszczam tego w dziale animacje, bo i tak nie mam aktualnie możliwości technicznych pokazać wam jej. (może moderatoo się nie obrazi) Potraktujcie je jakby były stillami, więc napewno będzie po czym jechać :)
Napisano 23 Lipiec 200519 l Nie czaje co jest na drugim obrazku. Ten pierwszy podoba mi się, tylko tekstury i oświetlenie jakieś takie rodem z Quake'a.
Napisano 23 Lipiec 200519 l pierwszy przejdzie drugi już słabiej :( jak na początki to jest git ale mogłes poświecić wiecej czasu żeby to dopieścić 3.5/6 pozdro.
Napisano 23 Lipiec 200519 l To na drugim obrazku to wyświetlacz (w stylu hologramu) właśnie włączany.
Napisano 23 Lipiec 200519 l To na drugim obrazku to wyświetlacz (w stylu hologramu) właśnie włączany. Moze lepiej by wyglądało jakby był włączony.
Napisano 23 Lipiec 200519 l heh troche takie oldskulowe plastic-fantastic :D w drugim fov jest chyba ze 120.... to chyba ma byc pracka w 3dsdsie a nie quake ;) poza tym witam jako cekapowicz z wrocka :D
Napisano 23 Lipiec 200519 l textura sciany w pierwszym załączniku wygląda jak trochę podrasowane płytki kuchenne ;-). przynajmniej tak mi się wydaje...
Napisano 24 Lipiec 200519 l to cos na pierwszym renderze to ma byc zakret?! jakis taki kanciasty:D, no ale i tak lepiej sie prezentuje niz drugi render
Napisano 24 Lipiec 200519 l drugi render słaby, trzeba sie mocno przyjrzec by dostrzec wyswietlacz, pozdrawiam