Archangel Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 czyli to lazienka w stylu kupie sobie mercedesa S klasy ale w bialym kolorze bo mnie na lakier metalik nie stac ;]
kliment woroszyłow Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 rozumiem Achangel ze to do mnie?...dokładnie tak, zgadza sie:) ale przeciez zaznaczyłem ze jestem tendencyjny! celowo zresztą:D
buczer Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 fakt jest taki ze zwyklego zjadacza chleba nie stac na wizke ;] no i na projekt Sansa ;] przez takie myslenie wlasnie pozbawiles sansa kasy na bule z maslem na sniadanie
Archangel Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 nie nie to sam do siebie ;) pisalem o tym ze lazienka mala czyli dla normalnych przecietnych ludzi ale wlasnie sie dowiedzialem ze Szeryf straszna kasiore za projekty bierze ;) czyli jest to lazienka dla osob ktore stac na projekt ale nie na kilka metrow kwadratowych :D lub ewentualnie maja lek przestrzeni ....
kliment woroszyłow Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 Peter...a Sans jada wrocławską, weke czy kielecką bułę?:D
Rekomendowane odpowiedzi