Napisano 15 Czerwiec 200321 l no to sie tomku postarałeś brawo . dodaj kilka szczegółóqw- krople, nieregoplarnie ksztalty, lekko zeschłe miejsca i bedzie idealnie.
Napisano 16 Czerwiec 200321 l ap. myslalem,ze to real kwiatek :) dop jak przeczytalem ze CUDNY RENDER to sie skapnąłem :D
Napisano 16 Czerwiec 200321 l ale ustawilbym tak kamere aby bylo widac cala lodyge (chyba ze jej nie ma) i by rozmywala sie wraz z odlegloscia
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Przydała by się np. mapa przezroczystości, bo płatki nie są takie solidne w swej strukturze... ale ogólnie jest dobrze :)
Napisano 17 Czerwiec 200321 l i może dodaj mniejsze rozmycie przestrzeni... Ogólnie jet spoko!!!!!! :o:o:o:o:o Giorgione
Napisano 17 Czerwiec 200321 l ladnie...tylko za bardzi sie rzuca to rozmazanie tylu...i przez to traci na realnosci... pozdr P.S. czym renderowane i jaki czas i sprzet?
Napisano 17 Czerwiec 200321 l [piwo]super :D tylko tak jak mówią tło z mniejszym rozmyciem :) pozdro...
Napisano 17 Czerwiec 200321 l gr8 work :) teksturki rysowales w jakims programie graficznym czy moze ze zdjecia? greetz[piwo]
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Autor :)teksturki to ps a jutro dam poprawiona wersje(posluchalem rad i bedzie chyba ciut lepiej)-jesli mozna:) ps. renderowane na mental ray 2.1 ; sprzet to dual pIII500, 384 RAM; czas okolo godziny.....chyba.....
Napisano 18 Czerwiec 200321 l widze że trosheczke podsharpnąłeś tło...ale to nie przyniosło lepszego efektu...musisz chyba jednak znaleźć nowe zdjąto...ale i lekka zmiana coloru jak i przezroczystość kwiatka wygląda bardzoe ciekawie :) pozdro...[piwo]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l wg. mnie kwiatek wyglada troche niesolidnie... tzn. duzo tych fald na platkach... to by podmuch zdmuchnal :P. No ale tak calkiem fajne, tlo do zamiany.
Napisano 19 Czerwiec 200321 l A może spróbuj zrobić kwiatki w wazonie postawionym na jakiejś szafce lub stole? Tylko wtedy to by się trochę renderowało...:D
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Kwiatek mi sei podoba szczegolnie po 2 renderq pomysl z szafka i wazoniqiem nie jest glupi wiec postaraj doda to tej pracy uroku i gdzie ta rosa ?? :D
Napisano 3 Lipiec 200321 l Wow tomek :D Dawno ciebie tu nie widziaém stary hehe , wypasione pachnidelko , super kwiatuszeni , cos nie samowitego , podoba mi sie , powarznie mi sie podoba hehe :D Powodzenia czlowiek i pozdrownie z Kraju gdzie zaras zwariuje hehe malo polaków wiekszosc gada po Agielsku hehe :D [piwo] [piwo] [piwo]