Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Od zawsze na kartkach najlepiej wychodziły mi kurczaki z dużymi oczami, to samo postanowiłem zrobić na komputerze. Od wczoraj bawie sie grafiką na komputerze, więc mam nadzieje, że mnie nie zjedziecie za to : * jeszcze te co się nie zmieściły : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plumbum Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 pięknie, uwielbiam smazone kurczaki :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 test filtrów ps/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 ciekawe koncepty. kiedy finał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Jaki finał ? To wszystko na co mnie stać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Snejcior powinienes wziasc udzial w bitwie:)... A tak na serio to raczej do speeda bys to mogl wrzucic, ale jak chcesz. Trenuj to rysowanie. Powodzenia. Peace. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Jaki finał ? To wszystko na co mnie stać :> keep working. :> popróbuj trochę z kolorem. tablet to czy mycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Mycha. Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Od zawsze na kartkach[...] Pozostań przy kartkach :P czemu nie kolorujesz prac? Patrz , moja praca w 3,42 min. (DODAM ŻE JESTEM JEDNYM Z WIĘKSZYCH 2D ANTYTALENÓW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 proporcje anatomiczne kurczaków w stylu kreskówkowym doskonale zachowane(5* :D)...troche faktóra leży ale ogólnie ok..popracuj nad prostym tłem a potem zabierz się za inne postaci i rób komiks..moze być taki jak w tym stylu:) --> http://paski.org/pasek-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Wyczuwam w tym wątku ZNAK, inwazja gumowych kurczaków na Ziemię jest już bliska, pamiętajcie moje słowa....:D Co do pracek to podoba mi się charakter kurczaczków, mają w sobie to kreskówkowe "coś" :) Co do techniki...nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;) taaa... kazdy nowy tak mowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 czemu nie kolorujesz prac? Od małego mi sie niechce :> zabierz się za inne postaci i rób komiks To był mój główny cel rysowania kurczaków, ale póki nie miałem pomysłu wolałem tylko jakieś proste grafiki z nimi stworzyć. Sama idea komiksu miała być w stylu Hadriana Skarpety (też od Asu). nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ? Nie mam skanera (i póki co mnie nie stać), a najbliższa kawierenka czy sklep komputerowy jest w centrum, dokąd mam daleko troche. kazdy nowy tak mowi :) a potem ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 będzie dobrze porysujesz jeszcze jakieśzwierzątka oprócz kurczaków i będzie w porządku..wciągnie cię zobaczysz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi