Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Od zawsze na kartkach najlepiej wychodziły mi kurczaki z dużymi oczami, to samo postanowiłem zrobić na komputerze. Od wczoraj bawie sie grafiką na komputerze, więc mam nadzieje, że mnie nie zjedziecie za to :

* jeszcze te co się nie zmieściły :

cianaszka6dk.jpg

masoldier7xv.jpg

psychokura7mx.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Snejcior powinienes wziasc udzial w bitwie:)... A tak na serio to raczej do speeda bys to mogl wrzucic, ale jak chcesz. Trenuj to rysowanie. Powodzenia. Peace. Pozdro.

Napisano
Jaki finał ? To wszystko na co mnie stać :>

keep working. :>

popróbuj trochę z kolorem. tablet to czy mycha?

Napisano
  • Autor

Mycha.

Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;)

Napisano
Od zawsze na kartkach[...]

Pozostań przy kartkach :P

czemu nie kolorujesz prac?

Patrz , moja praca w 3,42 min. (DODAM ŻE JESTEM JEDNYM Z WIĘKSZYCH 2D ANTYTALENÓW)

Napisano

proporcje anatomiczne kurczaków w stylu kreskówkowym doskonale zachowane(5* :D)...troche faktóra leży ale ogólnie ok..popracuj nad prostym tłem a potem zabierz się za inne postaci i rób komiks..moze być taki jak w tym stylu:) --> http://paski.org/pasek-1.html

Napisano

Wyczuwam w tym wątku ZNAK, inwazja gumowych kurczaków na Ziemię jest już bliska, pamiętajcie moje słowa....:D

Co do pracek to podoba mi się charakter kurczaczków, mają w sobie to kreskówkowe "coś" :) Co do techniki...nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ?

Pozdrawiam

Napisano
Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;)

taaa... kazdy nowy tak mowi :)

Napisano
  • Autor
czemu nie kolorujesz prac?

Od małego mi sie niechce :>

zabierz się za inne postaci i rób komiks

To był mój główny cel rysowania kurczaków, ale póki nie miałem pomysłu wolałem tylko jakieś proste grafiki z nimi stworzyć. Sama idea komiksu miała być w stylu Hadriana Skarpety (też od Asu).

nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ?

Nie mam skanera (i póki co mnie nie stać), a najbliższa kawierenka czy sklep komputerowy jest w centrum, dokąd mam daleko troche.

kazdy nowy tak mowi :)

a potem ? :>

Napisano

będzie dobrze porysujesz jeszcze jakieśzwierzątka oprócz kurczaków i będzie w porządku..wciągnie cię zobaczysz;)