Napisano 27 Lipiec 200519 l Od zawsze na kartkach najlepiej wychodziły mi kurczaki z dużymi oczami, to samo postanowiłem zrobić na komputerze. Od wczoraj bawie sie grafiką na komputerze, więc mam nadzieje, że mnie nie zjedziecie za to : * jeszcze te co się nie zmieściły :
Napisano 27 Lipiec 200519 l Snejcior powinienes wziasc udzial w bitwie:)... A tak na serio to raczej do speeda bys to mogl wrzucic, ale jak chcesz. Trenuj to rysowanie. Powodzenia. Peace. Pozdro.
Napisano 27 Lipiec 200519 l Jaki finał ? To wszystko na co mnie stać :> keep working. :> popróbuj trochę z kolorem. tablet to czy mycha?
Napisano 27 Lipiec 200519 l Autor Mycha. Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;)
Napisano 27 Lipiec 200519 l Od zawsze na kartkach[...] Pozostań przy kartkach :P czemu nie kolorujesz prac? Patrz , moja praca w 3,42 min. (DODAM ŻE JESTEM JEDNYM Z WIĘKSZYCH 2D ANTYTALENÓW)
Napisano 27 Lipiec 200519 l proporcje anatomiczne kurczaków w stylu kreskówkowym doskonale zachowane(5* :D)...troche faktóra leży ale ogólnie ok..popracuj nad prostym tłem a potem zabierz się za inne postaci i rób komiks..moze być taki jak w tym stylu:) --> http://paski.org/pasek-1.html
Napisano 27 Lipiec 200519 l Wyczuwam w tym wątku ZNAK, inwazja gumowych kurczaków na Ziemię jest już bliska, pamiętajcie moje słowa....:D Co do pracek to podoba mi się charakter kurczaczków, mają w sobie to kreskówkowe "coś" :) Co do techniki...nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ? Pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200519 l Rysowanie normalnie na kartce zdecydowanie lepiej mi idzie, ale jeszcze sie poucze na komputerze ;) taaa... kazdy nowy tak mowi :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l Autor czemu nie kolorujesz prac? Od małego mi sie niechce :> zabierz się za inne postaci i rób komiks To był mój główny cel rysowania kurczaków, ale póki nie miałem pomysłu wolałem tylko jakieś proste grafiki z nimi stworzyć. Sama idea komiksu miała być w stylu Hadriana Skarpety (też od Asu). nie myślałeś np. o skanowaniu rysunków i ew. kolorowaniu ich na komputerku ? Nie mam skanera (i póki co mnie nie stać), a najbliższa kawierenka czy sklep komputerowy jest w centrum, dokąd mam daleko troche. kazdy nowy tak mowi :) a potem ? :>
Napisano 29 Lipiec 200519 l będzie dobrze porysujesz jeszcze jakieśzwierzątka oprócz kurczaków i będzie w porządku..wciągnie cię zobaczysz;)