Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taaaaa znowu fiat ;) Tym razem pickup. Zrobione dzisiejszej nocki :) Narazie tyle:

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

achh ty wściekły tuningowcu :] nie za duże te opony do "kredensu" ?? przednich kółek byś nawet nie skręcił w takiej konfiguracji :P

pozatym chyba wszystko dobrze :) pracuj dalej

Napisano
  • Autor

Eeee tam ;) Opony nie są za duże :) Mają taki sam rozmiar co oryginalne tylko mniejszy profil :) I samochód jest obnizony, a co do skrętu to kołą są schowane bardziej do wewnątrz auta i skeciłby napewno (tylko ciekawe jaki promień ;P )

Edit:

Koła będa prawdopodownie mniejsze, ze względu na to, że oponki nie moje ;) No i będzie stał nisko a nie będą tak głęboko pod błotnik wchodziły (ale to się zobaczy ;))

Napisano

bubu ładnie łądnie, tylko tak dalej, ja tesh musze kurde wkońcu dokołczyń mojego fiata picup :), zapodam ci jedną foteczke :)

Napisano
  • Autor

Egon 14 --> widziałem twojegop ickupa jak go robiłes :)

Piterus_123 --->tunig chyba na tym się zakończył :) Ale jeszcze nie wiem. Chrom będzie (chyba), ale jak juz to tam gdzie był oryginalnie w starszych rocznikach, czyli grill, ramki drzwi, itp ;)

Napisano
  • Autor

Mały upik (tylna maska i klosz z "wkładem" ;)) Ma ktoś pomysł na wyłożenie paki?? Myślałem nad drewnem (tak jak jest teraz) a boki zostawić bez niczego, albo spód drewnem a boki wyłożyć blachą ryflowaną ????

Napisano
  • Autor

Tzn Hindus co nie tak?? Krzywo?? Czy wkład niepasi?? Bo jak wkładto będzie troszkę poprawiany :) Chyba że materiały??

Napisano
Tzn Hindus co nie tak?? Krzywo?? Czy wkład niepasi?? Bo jak wkładto będzie troszkę poprawiany :) Chyba że materiały??
nie wiem bo mi posta skasowa(leru :/ )i ;) i niepamiętam ale pewnie coś z swiatłem bo okropnie wyglada :( krzywo idzie :P

hindus to jest blacha ryflowana :)
wiem co to jest blacha ryflowana tylko napisałes balcha :P
Napisano
  • Autor

Chodzi, że się układa źle światło (jako światło oświetlające scene ;)) czy krzywo jest śiatło jako światło czyli reflektor ;P Tzn idzie tak jak na zielono a powinno tak jak na niebiesko ??????? Bo jak tak to to już poprawione tylko renderka niezrobiłem :) Ale nmieszałem :D

Napisano

ogolniemnie si emodelik podoba...i lowrider moze ztego takz ebyc fajny:D

Napisano

ale super znów wielki Bubu modeluje tylko proszę do końca

co do paki to może kontraścik blacha na spód a na bokach do burty dechy - tylko nie tak jedna na drugiej tylko wiesz taki płotek

Napisano
  • Autor

Nop witam po długiej nieobecności związanej z wyjazdem :) Jeszcze tylko dziś koncercik i od jutra wracam do modelu :)

Napisano
  • Autor

Hehehehe łojjjj tam :D Nie zechlam się bo mój organizm po tym tygpdniu odrzuca już alkohol ;)

Napisano

jednak chyba nie odrzuca (organizm bubu) bo nam kolegę coś wcięło

Napisano
  • Autor
jednak chyba nie odrzuca (organizm bubu) bo nam kolegę coś wcięło

Oj PRZEZ CAŁĄ NOC WYPIŁEM TYLKO 4 PIWKA (TAK WIĘC RACZEJ NIE PRZYJMUJE ;)) A co do modelu to ma on już atrape, uszczelki wokoło szyb, szyby, światła przednie, kierunki i jakieś tam chromiki, jak zrobie cosik więcej to pokaze :D

Napisano

ejże pokaż już :)

Napisano
  • Autor

Proszę bardzo :) NIe patrzeć na materiały ( a w szczególnośći kloszy lamp :)) Później japodam bez lakierów itp, żeby było widać coś więcej :)

Napisano

Bubu - jakie masz oswietlenie na tej scenie, jakie ustawienia itp. ? Próbowałem w vray'u takie coś osiągnąć ale mi nie wychodzi

Napisano
  • Autor

Hmm tylko Hdri w enviromencie. Z ustawień nic nie zmieniane tylko włączone GI i wyłączone Default Light oraz irradiace map(czy jak to się tam pisze)zmienione na low.

Napisano

Model ładny, bieżnik na kole ładny, tylko felgi coś mi nie pasują ;|

Oczywiście będą jakieś chromowane zderzaczki do tego? ;) Bo coś tył strasznie pusty :P

pzdr

Napisano
  • Autor

Bedą zderzaki (chyba ;)) A co nie pasuje w kołach?? Dojdą tam jeszcze zakrywki na tą dziure co wchodzi piasta i śrubki bo teraz tego nie ma.

Napisano

Hmm trochę za cienkie te ramiona felgi, ale może z materiałami wyjdzie lepiej ;)

pzdr

Napisano

heh niezły fiacior:)

taka mala sugestia - moze felgi ze szprychami, takie staromodne?

Napisano

super jestem pod wielkim wrażeniem :)

Napisano

felgi są przesuper i przypadkiem ich nie zmieniaj niech se inni zmieniają w swoich modelach :D

Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty. Co do felg to nie wiem, ale mi się podobahją :) Szczegóły?? Hmm no dojdą wycieraczki, wydech, zderzaki noi może coś tam jeszcze, ale wszystko w swoim czasie :)

Napisano
  • Autor

Coś w ten deseń??? Czy może jakaś scenka?? (model jeszcze nie skończony)

Napisano
  • Autor

Jka ma być scenka to jeszcze nad nią pomyśle(ale wiocha hmm bardzo możliwe), ale jeszcze poczekam ;)

Napisano

może zrób taką scenke jak robiłeś do twojej warszawy ... bardzo fajnie wychodziła :)

tamta przepadła razem z autem ??

Napisano
  • Autor

Tylko która???? Do pierwszej (czarnej garbatki), czy drugiej (czerwonej sedanki)??? Jak do pierwszej to przepadła :(:(:(:(:( Jak do drugiej to gdzieś powinienem mieć :)

Napisano

na scenke to chyba jeszcze za szybko, zrób więcej szczegołow, bo naprawde jest troche pusto

Napisano

no bubu bardo fajnie :D, a senke to zrób byle była fana, a jeszcze jedno, masz odwrotnie kolorki na migaczy :P, na górze ma być pomarańczowy :P:P

Napisano
  • Autor
na scenke to chyba jeszcze za szybko, zrób więcej szczegołow, bo naprawde jest troche pusto

Ta patrz 6 postów wyżej :)