hkropinski Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Witam! Od niedawna korzystam z vraya i mam problem. Za każdym razem kiedy włączam maxa pokazuje mi się okienko vraya takie jak na zdjęciu poniżej. Sa tam trzy opcje ( test, install, unistall ) klikam na install, pokazuje mi abym zrestartował maxa. robię to i problem pojawia się ponownie. Nie jest to szkodliwe bo wszelkie opcje vraya są i renderuje doskonale, ale przy włączaniu to denerwuje. Może tak ma być? z góry dzięki za pomoc.
polka dot Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 a mi sie wydaje ze odinstaluje preset manager od ktorego jest to okienko..
hkropinski Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 to nic nie daje, okno włącza się ponownie i można tylko je wyłączyć albo kliknąć install
hkropinski Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 nie można włączyć tego testu ( ikona zamrożona ), myślę, że będę to za każdym razem wyłączał, ale dzięki kome za pomoc ( a razczej chęć pomocy );-))
GRiPi Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 hmm skad to sciagnales?? bo mi to wyglada na jakis warez, szczegolnie patrzac na podpis ;P
Marcin Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 zaden warez tylko skrypt do archiwizowania ustawien vraya ... http://plugins.angstraum.at/vraypm/ usun go ze scriptów , katalog glowny maxa /scripts i tam poszukaj
hkropinski Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 dzięki Marcin, pomogłeś bardzo, już jest ok GRiPI -> to jes legalna wersja w 100% pozdarwiam
Rekomendowane odpowiedzi