Busiu Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Po znalezieniu konceptu tak sobie odtak, postanowiłem zrobic postac z filmu potwory i spułka. Mysle ze iebedzie stac iepotrzebnie, po wymodelowaniu i otexturowaniu wstawie jej kosci i .... zobaczymy. Prosze o surową krytyke MAJKA UWAŻAM ZA SKONCZONEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 jak na razie to nie ma co tutaj krytykować keep working. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Jak wyjdzie ci tak jak w filmie, to napewno bedzie super. ;) Ale daj jakis lepszy render z perspective. Moze byc z viewportu... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2005 kolejne prace nad majkiem trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Siateczke prosze , bo widac babole. "Lepiej zapobiegac niz leczyc." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 za malo oplywowy jest gostek, w zasadzie w filmie to byla kulka z okiem buzia i konczynami, a ten troche bardziej jakas inna bryle przypomina niz kule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 myślę, że coś tam zrobiłeś... może być ale tak jak wyżej - powinien być bardziej opływowy, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 Macie racje troszke za kwadratowy ale taki wyszedł co zrobic.... :P Dodaję inne ujecia majka i mysle ze tułów skonczony ( konczyny, zęby, język i rogi zostały ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 uuuf widze duzo bugow w modelu... znaczy sie pokaz ta siatke, jestem ciekaw ja wyglada:)... a takiego ludzika bym zrobil z 2 sphere, po co bawic sie w wygladzanie boxa;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 Koniec modelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slate Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 To co, siatki nie pokazesz, hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 jako miniaturka nawet nawet ale po powiekszeniu widac duuuzo bugow:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 elo elo na zyczenie siatka i prawie skonczony texturing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 siatka miala wyjść taka pogięta ? :) nie wiem jak ten stwor wyglada w orginale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Strasznie dziwnie rozplanowales siatke. Powinny isc edge loopy wokol oka i ust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 w orginale ma o wiele dłuzsze paznokcie u stóp, no i zeby i rogi dorób. A do tej siatki do troche słabo jestem przekonany, jest ona taka hmmm... nierówna, pogieta w niektórych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 Zkonczyłem MAJKA BY BUSIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 tą reke dziwnie skręciłes mu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 obydwie ręce jakieś pogięte, lewa w łokciu a prawa przy dłoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi