Napisano 14 Wrzesień 200519 l Nom fajny ale mi się wydaje że ten miecz jest za krótki. Oby tak dalej:D:D
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Miecz razem z rączką ma dokładnie metr długości. Chyba nie jest za krótki... Możliwe, że raczka jest trochę za długa, co w wyobraźni "skraca" miecz. Oryginalne, filmowe miecze były podobnej długości.
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Miecz razem z rączką ma dokładnie metr długości. Chyba nie jest za krótki... Możliwe, że raczka jest trochę za długa, co w wyobraźni "skraca" miecz. Oryginalne, filmowe miecze były podobnej długości. dokladnie 2.5 stopy co daje jakies 0.84 cm ~ gdzies tak przeczytalem chyba u 'ryana' bodajze .... zawsze sie stosowalem do tej dlugosci i bylo wporzadku. -- co do animacji Gadeona. powiem tak: - jakosc psuje wiele x( i chodzi mi glownie o ilosc klatek na sekunde. strasznie 'spowalnia' akcje. - choreografia tez taka naciagana :) na Twoim miejscu zrobil bym taka mala sztuczke: nakrecil ten sam moment walki z wielu ujec. Poskladal w celu uzyskania bardziej dynamicznej akcji. To bardzo ladnie wyglada a co najwazniejsze nie potrzeba kilku kamer :) - no i troche krotka ;) ps: moglem sie pomylic tzn pomieszac prace : Gadeon - w twojej pracy walczyly dwa 'chlopki' na takiej ulicy ? z tylu drzewka widac ? bodajze fioletowy i zielony miecz ? jezeli nie to sorx pomylilem prace ;p
Napisano 17 Wrzesień 200519 l nom moja to z tym zielonym i fioletowym Dzisiaj jak mi się uda to zamieszczę serię walk mojego projektu Może jakąś muzę dodam czy coś. Zobaczymy:D:D Fakt faktem że grafika jest zła bo kręciłem aparatem ponieważ innego sprzetu nie posiadam. Staram się to jakoś złagodzić ale nie wychodzi. Pozdrawiam!!!!
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Lol, ale tylko film super oka mnie rozwalił na maxa :] Głupie? I to bardzo! W pozytywnym znaczeniu... Hehe, widze że ludzie na necie mają jeszcze poczucie humoru :) cYa
Napisano 19 Wrzesień 200519 l NO jedyny ktory zczail dowcip :) TheRifler specjalnie druga edycja. Cyfrowo poprawiony dzwiek... dodane nowe efekty... no cacy poprostu. Lepszego na sieci nie znajdziecie! http://www.acpik.com.pl/super-oko/starwarsy2.avi (13mb tym razem)
Napisano 20 Wrzesień 200519 l No no no teraz to to wymiata maxymalnie. Dodaj jeszcze rozmycie miecza podczas ruchów i będzie git.
Napisano 1 Październik 200519 l A to moja animacja , reżyseria itp są w napisach końcowych . Ten w białej szacie to ja , odrazu dziex za komentaże . http://www.scoty.info - nasze inne filmy http://www.scoty.info/kp/jo5.rar - film z moimi animaciami
Napisano 1 Październik 200519 l Przede wszystkim gratuluję skończenia animki.Twój filmik jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich tu zaprezentownych, chociaz kilka rzeczy możnaby jeszcze poprawić. PS macie obsesję na punkcie JO ??
Napisano 4 Październik 200519 l Nie mamy obsesji :D . Po prostu "Jo" Jest to nasz głuwny wątek komediowym . Jest to zwykły jugurt ktury wszyscy ( pracownicy Scoty Studio )bardzo lubimy . Kręcimy właśnie 6 film z seri Jo , pojawi się on niedługo na stronie .
Napisano 6 Październik 200519 l Siemka. Oto kolejna moja "daremna" animacja z mieczem świetlnym. Animację przerabiałem w AE. Proszę o jak najbardziej krytyczne pochwały:D:D:D:D:D http://rapidshare.de/files/5942151/D_B_E.mov.html
Napisano 7 Październik 200519 l na pierwszy rzut oka razi mnie ten 'czerwony miecz' , ten kolor wyglada jak wyblakly. sadze ze powinnien byc bardziej 'soczysty'. flash tez nie najlepszy , sciagnij ten od ryana ma gdzies udostepniony na stronce - o niebo lepszy. ogolnie praca dobra , widac poprawe bo twojej ostatniej produkcji. ps: jak bys mial lepszy aparat praca wyszla by 2x lepiej ( mowie o liczbie klatek na sekunde ) pzdr.
Napisano 8 Październik 200519 l He he he. I to mi chodziło. Jednakże na EFIXIE gdzie mnie nie lubią zabardzo (ma ła wpadka z Adminem) powiedzieli, że kolory są zbyt intensywne i że powinienem je zrobić bardziej wyblakłe. :(:(
Napisano 8 Październik 200519 l A mi nie chodzi Rapid Share nie wiem czemu , zamiast pliku Dowland włącza mi się stronka rapida ......
Napisano 8 Październik 200519 l Na dole strony klikasz we free, czekasz 30 sek i masz linka :D u mnie działa