Gedeon Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Nom fajny ale mi się wydaje że ten miecz jest za krótki. Oby tak dalej:D:D
Lumpy Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Miecz razem z rączką ma dokładnie metr długości. Chyba nie jest za krótki... Możliwe, że raczka jest trochę za długa, co w wyobraźni "skraca" miecz. Oryginalne, filmowe miecze były podobnej długości.
bodi035 Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Miecz razem z rączką ma dokładnie metr długości. Chyba nie jest za krótki... Możliwe, że raczka jest trochę za długa, co w wyobraźni "skraca" miecz. Oryginalne, filmowe miecze były podobnej długości. dokladnie 2.5 stopy co daje jakies 0.84 cm ~ gdzies tak przeczytalem chyba u 'ryana' bodajze .... zawsze sie stosowalem do tej dlugosci i bylo wporzadku. -- co do animacji Gadeona. powiem tak: - jakosc psuje wiele x( i chodzi mi glownie o ilosc klatek na sekunde. strasznie 'spowalnia' akcje. - choreografia tez taka naciagana :) na Twoim miejscu zrobil bym taka mala sztuczke: nakrecil ten sam moment walki z wielu ujec. Poskladal w celu uzyskania bardziej dynamicznej akcji. To bardzo ladnie wyglada a co najwazniejsze nie potrzeba kilku kamer :) - no i troche krotka ;) ps: moglem sie pomylic tzn pomieszac prace : Gadeon - w twojej pracy walczyly dwa 'chlopki' na takiej ulicy ? z tylu drzewka widac ? bodajze fioletowy i zielony miecz ? jezeli nie to sorx pomylilem prace ;p
Gedeon Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 nom moja to z tym zielonym i fioletowym Dzisiaj jak mi się uda to zamieszczę serię walk mojego projektu Może jakąś muzę dodam czy coś. Zobaczymy:D:D Fakt faktem że grafika jest zła bo kręciłem aparatem ponieważ innego sprzetu nie posiadam. Staram się to jakoś złagodzić ale nie wychodzi. Pozdrawiam!!!!
TheRifler Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Lol, ale tylko film super oka mnie rozwalił na maxa :] Głupie? I to bardzo! W pozytywnym znaczeniu... Hehe, widze że ludzie na necie mają jeszcze poczucie humoru :) cYa
SUPER_OkO Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 NO jedyny ktory zczail dowcip :) TheRifler specjalnie druga edycja. Cyfrowo poprawiony dzwiek... dodane nowe efekty... no cacy poprostu. Lepszego na sieci nie znajdziecie! http://www.acpik.com.pl/super-oko/starwarsy2.avi (13mb tym razem)
JmTm00 Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 SUPER_OKO- Niezly wkretak z tym afro-jedi, co sie rozbryzgnal :DDD
bodi035 Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 super_oko : moge powiedziec tylko tyle: - it's owNzzZzz !!!!! ;)
Gedeon Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 No no no teraz to to wymiata maxymalnie. Dodaj jeszcze rozmycie miecza podczas ruchów i będzie git.
MiRi Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 A to moja animacja , reżyseria itp są w napisach końcowych . Ten w białej szacie to ja , odrazu dziex za komentaże . http://www.scoty.info - nasze inne filmy http://www.scoty.info/kp/jo5.rar - film z moimi animaciami
Lumpy Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Przede wszystkim gratuluję skończenia animki.Twój filmik jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich tu zaprezentownych, chociaz kilka rzeczy możnaby jeszcze poprawić. PS macie obsesję na punkcie JO ??
MiRi Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Nie mamy obsesji :D . Po prostu "Jo" Jest to nasz głuwny wątek komediowym . Jest to zwykły jugurt ktury wszyscy ( pracownicy Scoty Studio )bardzo lubimy . Kręcimy właśnie 6 film z seri Jo , pojawi się on niedługo na stronie .
Gedeon Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Siemka. Oto kolejna moja "daremna" animacja z mieczem świetlnym. Animację przerabiałem w AE. Proszę o jak najbardziej krytyczne pochwały:D:D:D:D:D http://rapidshare.de/files/5942151/D_B_E.mov.html
bodi035 Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 na pierwszy rzut oka razi mnie ten 'czerwony miecz' , ten kolor wyglada jak wyblakly. sadze ze powinnien byc bardziej 'soczysty'. flash tez nie najlepszy , sciagnij ten od ryana ma gdzies udostepniony na stronce - o niebo lepszy. ogolnie praca dobra , widac poprawe bo twojej ostatniej produkcji. ps: jak bys mial lepszy aparat praca wyszla by 2x lepiej ( mowie o liczbie klatek na sekunde ) pzdr.
Gedeon Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 He he he. I to mi chodziło. Jednakże na EFIXIE gdzie mnie nie lubią zabardzo (ma ła wpadka z Adminem) powiedzieli, że kolory są zbyt intensywne i że powinienem je zrobić bardziej wyblakłe. :(:(
MiRi Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 A mi nie chodzi Rapid Share nie wiem czemu , zamiast pliku Dowland włącza mi się stronka rapida ......
Lumpy Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Na dole strony klikasz we free, czekasz 30 sek i masz linka :D u mnie działa
Rekomendowane odpowiedzi