Napisano 30 Lipiec 200519 l wprawiam sie w robieniu postaci low poly, jak to mi wychodzi to widac;) tris 1722, trzymam sie luzno /bo inaczej mi nie wychodzi konceptu z cgtalk, opartego na gladiatorze/ uwagi komentarze mile widziane
Napisano 30 Lipiec 200519 l jakis taki koslawy :D - szczegolnie lydki i kciuk jakis cieniutki i chyba raczki za dlugie i w ogole jakos tak kobieco... ale spox - jeszcze duuzo tweakowania ale powinno byc spox
Napisano 30 Lipiec 200519 l Autor kome - taa stopy, chyba zapedzilem sie z upraszczaniem i gdzies po drodze zgubilem ksztalt ftorek - no tak caly wyglada jak paralityk ;) lydek nie widac sa pokryte, przynajmniej mi sie tak wydaje, oslona wiazana z tyl, moze czesc oslaniajaca kolano jest za bardzo wygieta, a moze piszczel jest za cienki - dlonie generalnie sa pokitrane nie tylko kciuk - rece za dlugie racja - kobieco pewnie przez tunike, albo kirys jest za bardzo podkreslony na klacie, ale tylko zgaduje co miales na mysli tweakowania generalnie nie bedzie model idzie do szuflady, uwagi przyswajam i wdrazam w kolejnym modelu, taki moj sposob na nie zniechecanie sie dzieki
Napisano 30 Lipiec 200519 l lekko szkoda ze do szuflady ale spox - wracanie poozniej do zarzuconych modeli kiedy juz wiecej sie wie tez ma swooj urok :D pozdrawiam
Napisano 13 Sierpień 200519 l spox - ale glowa do solidnego przerobienia inna sprawa - zamiast starca to mi troche przypomina kolesia z podworka (ktory co prawda dawno nie trenowal :D ) w dresie ktory wlasnie zabiera sie za bicie (szczegolnie ten w srodku) - bo wyglada jakby wlasnie rzucal krotkie a tresciwe - 'no co sie k... gapisz' pozdrawiam - i oczywiscie - mozna siateczke?? :D
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor moze byc koles z podworka inaczej stary menel ;) glowa ma byc generalnie otoczona burza wlosow wiec moze sie nada
Napisano 14 Sierpień 200519 l Trochę jeszcze musisz nad anatomią posiedzieć. Poza tym ja bym sugerował jednak pójść w wyższy polycount (2000 - 8000 trisów), jeżeli chcesz w tym pracę znaleźc. Teraz nawet w RTS'ach coraz częściej jednostka ma ponad 1k :)
Napisano 14 Sierpień 200519 l Autor empeck - postac jak zaznaczylem jest komiksowa proporcje ida w kat, - jak tylko bede chcial zaistniec w game art'cie zastosuje sie do Twoich wytycznych:) a tymczasem moge jeszcze sobie troche porobic low low low [low] poly? :> swoja droga rosnie moc komputerow, polepsza sie grafa i muza a grywalnosc spada ale moze sie myle i poprostu juz na to inaczej patrze pzdr
Napisano 14 Sierpień 200519 l A to przepraszam, nie doczytałem że to przerysowana postać :) Jasne że możesz, przecież ja Ci nie każę ;D Sam wolałbym robić Co do grywalności, to chyba się starzejemy (hyhy), bo podobnie to widzę. Kiedyś więcej grałem. Czekam na rączki i włoski.
Napisano 16 Sierpień 200519 l radisz sobie, calkiem fajne sa, ale (moim zdaniem) pamietaj : w game arcie najwazniejsza jes textura.