egon14 Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Witam, niestety, ale po ostatniej burzy spaliło mi twardziel i wszystkie prace które zaczynałem, niestety poszły sie walić, ale mam nowy twardziel i od nowa zaczynam prace w maxie, a oto mój następny model, który bendzie robiony aż do usranej śmierci. Oto Foty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Witam!! ladnie ladnie tylko kto zaczyna od drzwi;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 najs ale dawaj siatke a nie renderki ;) nielot -> to nowa technika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 hindus -> wiesz... ja o takiej technice nie słyszałem,ale może to bardzo nowa technika? w każdym razie uważam, że jak egon chce to niech od tyłka tego garbusa zaczyna, mnie to nie przeszkadza ;-)) a pozatym to jeszcze za mało aby coś oceniać ( zobacz moje audi;-)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 Witam was dziś :) Oto siateczka :] P.S. HEHEHE POPROSTU SOBIE ROBIE SAMOCHODZIK OD BOKU :P, I TO NIEJEST RZADNA NOWA TECHNIKA :] POZDRO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 nie wiem jak jest w orginale ale wg siateczki to troche krzywo ;) a z tą nową techniką to joke był :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 i kolejna malutka nowość, zrobiłem szyby, dach i maske :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 popracuj nad siatką bo "troche" krzywo to zaczyna wychodzić - aha i daj zbliżenie na ten kierunek (siatka) bo nieźle ześ tam pokaleczył chyba ;) jednym zdaniem - jak masz nadmiar czasu to zacznij od nowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 hindus powiem ci ze czasu narazie to mam aż za dużo :D, więc hyba bendzie lepiej jak go od nowa zaczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 zrób render w lakierem w kolorze RGB 150 250 5. proszę ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 mentaller-Oto specjalnie dla ciebie lakier, o który prosiłes ;) P.S. JEŚLI MASZ JESZCZE JAKIEŚ POMYSŁY NA JAKIŚ FAJNY KOLOR TO PISZ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 i tu już fotka nowego modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 ten wlot wystaje od reszty - bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 elo, dorobiłem jeszcze drzwi, i poprawiłem ten migacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 imho nadal jest troche zly ten migacz, nie zaden wlot :P najprosciej imho zrobic tam prosto i wyciac boolenem, a potem poprawic siate, wtedy bedzie rowno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 dalej ten migacz ma bugi pokaz jego siatke z bliska;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 nielot oto siateczka i zblirzenie P.S. JUZ MNIJ WIĘCEJ TO OBADAŁEM I HYBA JUZ TO NAPRAWIŁEM:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 elo, kolejny malutki upload, mianowicie nadkola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 a mozesz dawac rendery bez lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Z tym czerwonym lakierem bardzo ładnie wyszło, ale błędów nie widać, daj zwykły materiał cobaczymy co tam nakrzaczyłes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 uuu egon fatalnie ten mi gacz jest okropny ma ze 100 bugow pierwszy raz widze taka technike modelowania takich rzeczy jest to zle i jeszcze raz zle nawet na twoim renderze widac po prawej stronie bugiii wstyd;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 migacz - coś ty tam narobił ? ps dawaj częściej siatke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 ELO, postaram sie dawać częściej siatki, a migacz to narazie mam go głemboko gdzieś, i niebende skuli tego migacza połowy auta rozwalał zeby było gut !!!! Narazie dalej bende modelował dalsze części VW, migacz to sie kej przy okazji poprawi . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 i to jest twoj blad z tego co piszesz nie poprawisz go juz ale dalej nie bedziesz wiedzial jak go poprawic wiec nic sie nie nauczysz tworzac ten model marnujesz tylko czas pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 mowilem ze niepotrzebnie robisz samochód od nowa, wystarczyło tamten zacząc naprawiac.. no dobra robisz model od nowa ale co Ci to dalo jak nie chce Ci sie bledow poprawiac ? Ps. Popracuj nad ortografią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 egon - następny model na złomowisko niedokończonych? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 chveti- niestey ale nie :), ten model mam zamiar skończyć chodźby sie miał świat walić :) nielot007-ale słuchaj zacznijmy od tego ze niewiem jak go zrobić zeby był git :( .:qba:.- tak jak mówiłem wyrzej niewiem jak go naprawic, fakt ze jestem juz długo w maxie, ale niewiem jak zapobiegać takim błendom, a co do ortografi to to niejest szkoła, więc pisze tak jak chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 hmmm ale jak nie bedziesz probowal go poprawic to nigdy sie nie nauczysz i bedziesz zawsze poprawial takie bledy;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 egon zarzuc siatke to Ci pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 a co do ortografi to to niejest szkoła, więc pisze tak jak chce :) Wyczuwam tutaj ogromna dawke dziecinnosci 8-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 .:qba:.-siatka migacza jest troszke wyrzej :) xyrion- jaka dziecinność, hyba cos ci sie za przeproszeniem popieroliło, hyba niewiesz jak ja niecierpie tej całej ortografi i tych wszystkich innych ci*****, a druga storna medalu jest taka ze wy na co patrzycie, na model czy na ortografie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 egon moze pomoge:) to jest jeden (tak na szybko zrobiony) przyklad jak moze wygladac wire aha jak cos to ten migacz jest wygiety nie jest w lini prostej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 sprobuj powinno dzialac :) a co do ortografii to powiem Ci tak - kiedyś Ci sie na pewno przyda :) edit: no Nielot też dobrze zrobil tylko ja zrobilem specjalnie do Twojej siatki zebys nie musial rozwalac "pol modelu" :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nielot roxx :D faktycznie , migacz był zły. ps.egon , o poprzednich modelach tez tak mowiles ;) mozna tez tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 wedlug mnie tak:) qba--> zle beda buugi:) chveti--> podobnie jak ja;) pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 jaka dziecinność, hyba cos ci sie za przeproszeniem popieroliło, Niestety nie! hyba niewiesz jak ja niecierpie tej całej ortografi i tych wszystkich innych ci***** To znaczy ze mozesz zasypywac nas megatonami bledow ortograficznych ?? Skoro nie stosujesz zasad otrograficznych raczylbys chociaz skopiowac wczesniej tekst do _word`a_ lub czegos innego co sprawdza pisownie, sprawdzic go i wkleic poprawiony dopiero na forum. Czytanie Twoich tekstow az trudne. a druga storna medalu jest taka ze wy na co patrzycie, na model czy na ortografie ???? Jedno swiadczy o Twoich zdolnosciach modelingu, a drugie swiadczy o Tobie. edit: Dla mnie EOT gdyz zrobil sie OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 2 rozwiązanie (opcja dla MSx2) cos na styl Nielota tylko troche inaczej zeby nierobic niechcialego zakrzywienia z powodu zblizonej siatki Nielot- czemu myslisz ze bedzie zle ? :) mnie sie wydaje ze nie bedzie bugów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Thx za pomoc, coś postaram sie wykombinowac z tym, bo migacz umnie jest wycięty przez boolean, i tak juz zostały błędy, poprubóje te wasz siateczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 nielot007- twój sposób siem udał THX WIELKIE, wogule thx wielkie wszystkim ze troszke pomogliście :D Fotke pokarze przy okazji juz z migaczem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nielot007- twój sposób siem udał THX WIELKIE uwazam ze wszystkie sposoby by sie udały ;) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 qba--> twoj pierwszy by sie nie udal:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 na pewno sie nie uda ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 hmmm na prostym to sie wszystko uda a zrub zeby bylo to zgiete;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Elo, thx wszystkim za pomoc, problem rozwiązeny :D, i kolejny upload :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 pokaz jeszcze zblizenie tego migacza bo cos tam nie gra;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 oto zblirzonko :P P.S. A reszta moze być???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 ok jest bardzo ladnie tak trzymaj tylko chyba jak dobrze widze maska lekko faluje:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 i oto kolejny upload, mianowicie zderzak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 naprawde ładnie - szkoda tylko że te otwory takie kwadratowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 hehe, ale te otwory są takie jak chce :D, a tu jeszcze daje fotke z migaczem w zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi