Napisano 30 Lipiec 200519 l Witam, niestety, ale po ostatniej burzy spaliło mi twardziel i wszystkie prace które zaczynałem, niestety poszły sie walić, ale mam nowy twardziel i od nowa zaczynam prace w maxie, a oto mój następny model, który bendzie robiony aż do usranej śmierci. Oto Foty :)
Napisano 30 Lipiec 200519 l hindus -> wiesz... ja o takiej technice nie słyszałem,ale może to bardzo nowa technika? w każdym razie uważam, że jak egon chce to niech od tyłka tego garbusa zaczyna, mnie to nie przeszkadza ;-)) a pozatym to jeszcze za mało aby coś oceniać ( zobacz moje audi;-)) pozdrawiam
Napisano 31 Lipiec 200519 l Autor Witam was dziś :) Oto siateczka :] P.S. HEHEHE POPROSTU SOBIE ROBIE SAMOCHODZIK OD BOKU :P, I TO NIEJEST RZADNA NOWA TECHNIKA :] POZDRO :)
Napisano 31 Lipiec 200519 l nie wiem jak jest w orginale ale wg siateczki to troche krzywo ;) a z tą nową techniką to joke był :P
Napisano 31 Lipiec 200519 l popracuj nad siatką bo "troche" krzywo to zaczyna wychodzić - aha i daj zbliżenie na ten kierunek (siatka) bo nieźle ześ tam pokaleczył chyba ;) jednym zdaniem - jak masz nadmiar czasu to zacznij od nowa ;)
Napisano 31 Lipiec 200519 l Autor hindus powiem ci ze czasu narazie to mam aż za dużo :D, więc hyba bendzie lepiej jak go od nowa zaczne :P
Napisano 31 Lipiec 200519 l Autor mentaller-Oto specjalnie dla ciebie lakier, o który prosiłes ;) P.S. JEŚLI MASZ JESZCZE JAKIEŚ POMYSŁY NA JAKIŚ FAJNY KOLOR TO PISZ :)
Napisano 1 Sierpień 200519 l imho nadal jest troche zly ten migacz, nie zaden wlot :P najprosciej imho zrobic tam prosto i wyciac boolenem, a potem poprawic siate, wtedy bedzie rowno.
Napisano 1 Sierpień 200519 l Autor nielot oto siateczka i zblirzenie P.S. JUZ MNIJ WIĘCEJ TO OBADAŁEM I HYBA JUZ TO NAPRAWIŁEM:p
Napisano 1 Sierpień 200519 l Z tym czerwonym lakierem bardzo ładnie wyszło, ale błędów nie widać, daj zwykły materiał cobaczymy co tam nakrzaczyłes :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l uuu egon fatalnie ten mi gacz jest okropny ma ze 100 bugow pierwszy raz widze taka technike modelowania takich rzeczy jest to zle i jeszcze raz zle nawet na twoim renderze widac po prawej stronie bugiii wstyd;) pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor ELO, postaram sie dawać częściej siatki, a migacz to narazie mam go głemboko gdzieś, i niebende skuli tego migacza połowy auta rozwalał zeby było gut !!!! Narazie dalej bende modelował dalsze części VW, migacz to sie kej przy okazji poprawi . Pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l i to jest twoj blad z tego co piszesz nie poprawisz go juz ale dalej nie bedziesz wiedzial jak go poprawic wiec nic sie nie nauczysz tworzac ten model marnujesz tylko czas pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l mowilem ze niepotrzebnie robisz samochód od nowa, wystarczyło tamten zacząc naprawiac.. no dobra robisz model od nowa ale co Ci to dalo jak nie chce Ci sie bledow poprawiac ? Ps. Popracuj nad ortografią ;)
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor chveti- niestey ale nie :), ten model mam zamiar skończyć chodźby sie miał świat walić :) nielot007-ale słuchaj zacznijmy od tego ze niewiem jak go zrobić zeby był git :( .:qba:.- tak jak mówiłem wyrzej niewiem jak go naprawic, fakt ze jestem juz długo w maxie, ale niewiem jak zapobiegać takim błendom, a co do ortografi to to niejest szkoła, więc pisze tak jak chce :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l hmmm ale jak nie bedziesz probowal go poprawic to nigdy sie nie nauczysz i bedziesz zawsze poprawial takie bledy;) pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l a co do ortografi to to niejest szkoła, więc pisze tak jak chce :) Wyczuwam tutaj ogromna dawke dziecinnosci 8-))
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor .:qba:.-siatka migacza jest troszke wyrzej :) xyrion- jaka dziecinność, hyba cos ci sie za przeproszeniem popieroliło, hyba niewiesz jak ja niecierpie tej całej ortografi i tych wszystkich innych ci*****, a druga storna medalu jest taka ze wy na co patrzycie, na model czy na ortografie ????
Napisano 2 Sierpień 200519 l egon moze pomoge:) to jest jeden (tak na szybko zrobiony) przyklad jak moze wygladac wire aha jak cos to ten migacz jest wygiety nie jest w lini prostej pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l sprobuj powinno dzialac :) a co do ortografii to powiem Ci tak - kiedyś Ci sie na pewno przyda :) edit: no Nielot też dobrze zrobil tylko ja zrobilem specjalnie do Twojej siatki zebys nie musial rozwalac "pol modelu" :))))
Napisano 2 Sierpień 200519 l nielot roxx :D faktycznie , migacz był zły. ps.egon , o poprzednich modelach tez tak mowiles ;) mozna tez tak
Napisano 2 Sierpień 200519 l wedlug mnie tak:) qba--> zle beda buugi:) chveti--> podobnie jak ja;) pzodro
Napisano 2 Sierpień 200519 l jaka dziecinność, hyba cos ci sie za przeproszeniem popieroliło, Niestety nie! hyba niewiesz jak ja niecierpie tej całej ortografi i tych wszystkich innych ci***** To znaczy ze mozesz zasypywac nas megatonami bledow ortograficznych ?? Skoro nie stosujesz zasad otrograficznych raczylbys chociaz skopiowac wczesniej tekst do _word`a_ lub czegos innego co sprawdza pisownie, sprawdzic go i wkleic poprawiony dopiero na forum. Czytanie Twoich tekstow az trudne. a druga storna medalu jest taka ze wy na co patrzycie, na model czy na ortografie ???? Jedno swiadczy o Twoich zdolnosciach modelingu, a drugie swiadczy o Tobie. edit: Dla mnie EOT gdyz zrobil sie OT.
Napisano 2 Sierpień 200519 l 2 rozwiązanie (opcja dla MSx2) cos na styl Nielota tylko troche inaczej zeby nierobic niechcialego zakrzywienia z powodu zblizonej siatki Nielot- czemu myslisz ze bedzie zle ? :) mnie sie wydaje ze nie bedzie bugów
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor Thx za pomoc, coś postaram sie wykombinowac z tym, bo migacz umnie jest wycięty przez boolean, i tak juz zostały błędy, poprubóje te wasz siateczki :D
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor nielot007- twój sposób siem udał THX WIELKIE, wogule thx wielkie wszystkim ze troszke pomogliście :D Fotke pokarze przy okazji juz z migaczem :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l nielot007- twój sposób siem udał THX WIELKIE uwazam ze wszystkie sposoby by sie udały ;) pozdrawiam :)
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor Elo, thx wszystkim za pomoc, problem rozwiązeny :D, i kolejny upload :P
Napisano 4 Sierpień 200519 l ok jest bardzo ladnie tak trzymaj tylko chyba jak dobrze widze maska lekko faluje:D pozdro
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor hehe, ale te otwory są takie jak chce :D, a tu jeszcze daje fotke z migaczem w zderzaku