Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Siemka czy mógł by mi ktoś zapodac blueprintsa do chryslera 300c najlepiej z 2005 roku :) A kąkretnie to chodzi mi o widok z góry bo nigdzie nie moge go dorwać :/ P.S jeśli to zły dział to sory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Jest taki dzial referencje. Wydaje sie byc on odpowiedniejszy. Tutaj jak sie zarejestrujesz to masz http://www.smcars.net/forums/index.php?topic=15181.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 Mam ale nie moge tego otwożyć :/ (hyba z winy sieci w której się znajduje :/ ) czy znasz może jeszcze jakieś stronki gdzie mógł by być ten samochód ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 A zarejestrowales sie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 No mówie że mam ale poprostu tego pliku ani ściągnąć ani otwożyć nie moge :/ hyba że ty mi sciągniesz i na maila fote wyślesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 kliknij "seve target as" na linku pod zdjęciem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 jakim zdjęciem .... :/ tam nie ma zdjęcie :D pisze tylko takie coś 300c_132_1__148.png (365.08 KB, 1140x852 - viewed 1004 times.) Wziołem ten temat Chrysler 300C (2005) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 a png to co to jak nie zdjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 No ale nie moge ani ściągnąć ani otwożyć !! Oki mam prośbe czy mógł by ktoś z was je ściągnąć i dać fote na te forum albo przesłać mi na maila ?? [email protected] bardzo proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Hir ju goł ... klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 Big thx Knysha dzięki tobie prace nad nową bryką ruszą :P ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 zmien przegladarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Siemka Rzeby nie zakładać nowego tematu wyrarze się tutaj :) A więc tak czy znacie jakieś stronki gdzie można zassać blueprintsy ludzi tważy itp ?? Bo ja nie moge znaleźdź( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Bo ja nie moge znaleźdź( wcale nie śmieszne... http://www.fineart.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Ja szukam do Opla frontery ale z gornym widokiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 A ja szukam skarpetki, ale nie moge znaleźć... Ludzie, a może od tej pory kazdy kolejny post w tym temacie to nowa prosba /odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi