Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

przedstawiam portfolio w trakcie pracy.

jest troche w innym stylu, niepodoba mi się modny teraz styl czysty.

wszystkie porady i oceny mile widziane, jestem świezy w tej branży ;D:P

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajniutkie, moze "contact to me" zmien czcionke ogolnie to mniejsza tez zrob, i moze jakos lepiej zrob to przejscie miedzy twarza a ta kartka brazowa... a tak to nie mam nic do zarzucenia, moze inni sie wypowiedza... powodzenia pozdr.

Napisano

podoba mi sie, jednakowoż to menu po prawiej trochę do mnie nie przemawia - mało czytelne :p

i jak już leleb zauważył, zmień czcionkę

Napisano

styl stronki ujdzie ale ta glowa okropna jakby przeszka spotkanie z tirem ...:/

przegladnij pare zdjec twarzy z profilu i zrozumiesz o co mi chodzi....

Napisano
  • Autor

hehe szczerze sie posmiałem archangel :D masz racje oczywiście, pośmiałem sie bo już kilka osób jak to widzi to to samo mówi ;) to jest w 3dmaxie zrobione, a pojecie o fotografii mam początkujące.

dzieki za rady. chyba zminienie te prawe menu,no i ujednolice czcionki.

edit: aha! ta twarz będzie sie zmieniać z innymi prackami. tylko teraz myśle czy crossfade, czy coś w stylu evermotion, go to right

Napisano
  • Autor

dobra, to końcowa wersja layoutu. no chyba ze cos jest co niewidze to piszcie :)

aha będzie oczywiście więcej backgroundu co sprawi że troche sie stronka pomniejszy

port45so.th.jpg

pozdro

Napisano

siema, portfolio fajne, ale pare zarzutow: 1 - glowa, 2 - czcionka twojego nazwiska(obok "portfolio") - gdym nie wiedzial jak sie nazywasz to bym sie nie rozczytal, 3 - te guziki w prawym gornym nie sa czytelne na moim tv :P. poza tym fajny klimat starej ksiazki.