Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Robię to już od jakiegoś czasu, wolno idzie. Dajcie znać jak wam się podoba to co dotychczas wyprodukowałem.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

osobiście strasznie nie lubie mercedesów ale poświęciłem się i obejzałem twojego i tak:

drzwi od listwy w dół powinne być zagięte do środka samochodu a u ciebie nie są lub są ale za mało

troszke krzywo jest chyba do okoła klamek

i te listwy na zderzaku też jakoś dziwnie wyglądają (w jednym miejscu są prawie płaskie a w innym wypukłe)

Napisano

ja takze nie lubie mercedesow....ale lubie ogladac praki innych...według mnie az tak zle nie jest....nie wiem tylko zczy przod nie jest pod zbyt duzym katem do boku?...dziwnie na tym renderze wygladaja mi proporcje auta..ale moze to tylko złudzenie:)

Napisano

powiem Ci ze bardzo wiernie odwzorowany przod ... tylko pociągnij jeszcze troche te listwy na zderzaku w kierunku miejsca na rejestracje ... pozatym podoba mi sie

Napisano
  • Autor

Dzieki za opinie, jutro wrzuce jakies inne rendery ze szczegółami o których mówicie.

Napisano
  • Autor

- listwa nie może dochodzić bliżej rejestracji, tak jest na ref.

- listwa faktycznie w jednym miejscu wystaje bardziej niż w innych, ale tak ma być, tyle że jej kształt troche się zmieni bo dodany będzie pasek chromowany.

Pytanie:

Jakiego interations używacie przy meshsmooth przy końcowych renderach?

Zauważyłem, że na aktualnym modelu jest bardzo duża różnica przy zmianie z 2 (ok 85tys) na 3 (ok 350tys) poly.

amg002.gif

amg001.jpg

Napisano
  • Autor

qba ma racje, nieudało mi się znaleść printa amg, różnica w sumie tylko zderzaki i próg.

Napisano

No model przyzwoity ale ja bym zainteresował się lusterkiem bo potem mo żesz mieć biede z jego dorobieniem

Napisano

Bhyba za duża dziura pomiędzy drzwiami a przednim pasem. POzdro i POwodzenia :)