Loopik Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Robię to już od jakiegoś czasu, wolno idzie. Dajcie znać jak wam się podoba to co dotychczas wyprodukowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 osobiście strasznie nie lubie mercedesów ale poświęciłem się i obejzałem twojego i tak: drzwi od listwy w dół powinne być zagięte do środka samochodu a u ciebie nie są lub są ale za mało troszke krzywo jest chyba do okoła klamek i te listwy na zderzaku też jakoś dziwnie wyglądają (w jednym miejscu są prawie płaskie a w innym wypukłe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 ja takze nie lubie mercedesow....ale lubie ogladac praki innych...według mnie az tak zle nie jest....nie wiem tylko zczy przod nie jest pod zbyt duzym katem do boku?...dziwnie na tym renderze wygladaja mi proporcje auta..ale moze to tylko złudzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 powiem Ci ze bardzo wiernie odwzorowany przod ... tylko pociągnij jeszcze troche te listwy na zderzaku w kierunku miejsca na rejestracje ... pozatym podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Dzieki za opinie, jutro wrzuce jakies inne rendery ze szczegółami o których mówicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 - listwa nie może dochodzić bliżej rejestracji, tak jest na ref. - listwa faktycznie w jednym miejscu wystaje bardziej niż w innych, ale tak ma być, tyle że jej kształt troche się zmieni bo dodany będzie pasek chromowany. Pytanie: Jakiego interations używacie przy meshsmooth przy końcowych renderach? Zauważyłem, że na aktualnym modelu jest bardzo duża różnica przy zmianie z 2 (ok 85tys) na 3 (ok 350tys) poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 zaznacz sobie 2sided w materiale bo w oczy kuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 hmmm czemu robisz inna "wersje" niz ma na printach?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 bo znalazl pewnie zwyklego e55 a nie przerobke AMG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 qba ma racje, nieudało mi się znaleść printa amg, różnica w sumie tylko zderzaki i próg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 No model przyzwoity ale ja bym zainteresował się lusterkiem bo potem mo żesz mieć biede z jego dorobieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Small update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Bhyba za duża dziura pomiędzy drzwiami a przednim pasem. POzdro i POwodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 Update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 otwory na klamki do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi