Napisano 9 Sierpień 200519 l Czesc ,zapewne zdziwi Was wszytskich obecnosc dziewczyny na tym forum ale mnie nie zdziwi juz nic. N Adodatek ,ze zajmuje sie grafika 3D i 2D to jeszcze gram na perkusji (drugie OOOooooo ;) Ok przejdzmy do konkretow ,widzac te wszytskie wsumie powtarzajace sie ale ladne prace postanowilam dac tu na Forum grafikow 3d ,swoja wlasna prace . Zaczelos sie od spli'now ,przechodzilo rozne metamorfozy az uzyskalo koncowy efekt -ktory z zupelnosci mi przypadl do gustu ;) a zreszta nie tylko mi :) Finishowy efekt ocencie sami. Dodam jeszcze ,ze praca wykonana zostala technika 3D a koncowe retusze w Photoshopie :) Pozdrawiam wszytskich na tym Forum . Edyta a tu jest link http://img248.imageshack.us/my.php?image=monstermashmoon4sw.jpg
Napisano 9 Sierpień 200519 l witamy na forum! ale zmień temat i zapoznaj się z regulaminem, i jeszcze jedno - rendera nie widzę... pozdrawiam... i jeszcze jedno - dziewczyna na forum to nic nowego... popatrz na Anię C jakie prace nam tu tworzy;-))
Napisano 9 Sierpień 200519 l Ten wątek chyba powinnaś usunąć, bo widze że w następnym jest już link do obrazka. Witamy i pozdrawiamy!
Napisano 9 Sierpień 200519 l radziłbym po prostu przeedytowac post bo masz dwa wątki, a jeden rózni się od drugiego, że jest adres do zdjęcia
Napisano 9 Sierpień 200519 l no więc tak - hmm no nie będe słodził tylko dlatego że lubie imie Edyta ;) jest fajnie ale brakuje troszke pracy - textura na ziemi bez bumpa - mało urozmaicona, ten lens flare czy jak to sie nazywa tez nie potrzebny - pokaż render modelu bez shaderów jak będziesz mieć czas. Pozdrawiam i witam na forum ;)
Napisano 9 Sierpień 200519 l No to się już chyba wszystko udało...aaa, jeszcze nazwa tematu do zmiany:) Pracka ciekawa, ładny model ale fajnie było by zobaczyć wersje bez shopa. Powodzenia i wytrwałości w dalszych prackach!
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor Wiem ,ze jest wiele niedociagniec ale juz naprawde sily nie mam by dalej to konczyc .Pozdrawiam -ucze sie nadal .
Napisano 9 Sierpień 200519 l Witam na forum ;) Edyta , z malefatalem się znacie?:> Hindus i tak przysłodził troche ;] Ja powiem tak , za zielono i za jaskrawo. Flara zakrywa za duzo obrazka.Brakuje rzeczywiście tego bumpa na ziemi. Widać że już coś potrafisz ale dopiero zaczynasz. GŁÓWNA RADA: Nie używaj tylu flar i zmień system renderujący na vray ;) Pozdrawiam.
Napisano 9 Sierpień 200519 l Brr, pierwsze co uderza to ogrom fosforyzujacej zieleni a potem te flary. Dlaczego nie pokusilas sie o jakis mniej finezyjny/szokujacy efekt? Zwykly moon, ze zwyklym skylightem (moonlightem? ;)) Na poczatek moze byc, przynajmniej nie zrobilas audi TT ;] Pozdroofka
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor Dzieki za powitanie na forum . Tak ja tez sie ciesze ,ze nie zrobilam Audi ;) ciekawe co by z tego wyszlo ,maska pookladana kijem :> Tak moze nie poczatki z Maxem ale poczatki z tego typu przedsiewzieciem . Tekstura podlaza byl piasek ,jak mowilam projekt przeszedl wiele metamorfoz. Gdybym zaczela tak o dpoczatku dawac screeny to pewnie by wyszlo ze 100 stron ;) hehe .A kolor ziolny taki neonowy ,byl tez niebieski .Trudno sie zdecydowac :) Rowniez jak sama nazwa wskazuje jest to pojazd ksiezycowy ,wiec bariera w jego wygladzie jest tylko moja wyobraznia (uwazam ze takie kolory pasuja do planety Moon ) Pozdrawiam
Napisano 9 Sierpień 200519 l Hindus dobrze prawi. Texturki do poprawy usunąć lenca i popracować nad oświetleniem. Przy takim oświetleniu słabo widać model, a ten wydaje się być ciekawy. Powodzenia w nauce 3D.
Napisano 10 Sierpień 200519 l kolory totalnie do bani - straszliwie dają po oczach tak ze zabardzo pracy sie nieprzyjrzałem aby skomentować coś wiecej (chyba ze to wina mojego monitora:P)
Napisano 10 Sierpień 200519 l Co do pracki to dzieki flarom (ktore juz dawno wyszly z mody) oraz kolorom osiagnelas oldschoolowy efekty ;)... Popracuj moze jeszcze nad tym troche, albo pokaz screen z viewportu maxa ... Edyta , z malefatalem się znacie?:> nie, nie znamy sie ;)... Bialystok az tak maly nie jest ... Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor Zgadzam sie ,az tak maly nie jest (wbrew pozorom) ale fajnie jest znac kogos z tej samej branzy z wlasnego miejsca zamieszkania :)
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor Ok ,wiec samochod wygladal tak ,ale i tez nie w poczatkowej fazie rozwoju ;) http://img291.imageshack.us/my.php?image=monstermashfinish8iq.jpg
Napisano 10 Sierpień 200519 l Fajowa bryka, przypomina LEGO TECHNICS, szkoda tylko że tak oświetlona:)