drumerka Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Czesc ,zapewne zdziwi Was wszytskich obecnosc dziewczyny na tym forum ale mnie nie zdziwi juz nic. N Adodatek ,ze zajmuje sie grafika 3D i 2D to jeszcze gram na perkusji (drugie OOOooooo ;) Ok przejdzmy do konkretow ,widzac te wszytskie wsumie powtarzajace sie ale ladne prace postanowilam dac tu na Forum grafikow 3d ,swoja wlasna prace . Zaczelos sie od spli'now ,przechodzilo rozne metamorfozy az uzyskalo koncowy efekt -ktory z zupelnosci mi przypadl do gustu ;) a zreszta nie tylko mi :) Finishowy efekt ocencie sami. Dodam jeszcze ,ze praca wykonana zostala technika 3D a koncowe retusze w Photoshopie :) Pozdrawiam wszytskich na tym Forum . Edyta a tu jest link http://img248.imageshack.us/my.php?image=monstermashmoon4sw.jpg
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 witamy na forum! ale zmień temat i zapoznaj się z regulaminem, i jeszcze jedno - rendera nie widzę... pozdrawiam... i jeszcze jedno - dziewczyna na forum to nic nowego... popatrz na Anię C jakie prace nam tu tworzy;-))
maras Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Ten wątek chyba powinnaś usunąć, bo widze że w następnym jest już link do obrazka. Witamy i pozdrawiamy!
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 radziłbym po prostu przeedytowac post bo masz dwa wątki, a jeden rózni się od drugiego, że jest adres do zdjęcia
Hindus Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 no więc tak - hmm no nie będe słodził tylko dlatego że lubie imie Edyta ;) jest fajnie ale brakuje troszke pracy - textura na ziemi bez bumpa - mało urozmaicona, ten lens flare czy jak to sie nazywa tez nie potrzebny - pokaż render modelu bez shaderów jak będziesz mieć czas. Pozdrawiam i witam na forum ;)
maras Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 No to się już chyba wszystko udało...aaa, jeszcze nazwa tematu do zmiany:) Pracka ciekawa, ładny model ale fajnie było by zobaczyć wersje bez shopa. Powodzenia i wytrwałości w dalszych prackach!
drumerka Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Napisano 9 Sierpień 2005 Wiem ,ze jest wiele niedociagniec ale juz naprawde sily nie mam by dalej to konczyc .Pozdrawiam -ucze sie nadal .
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 a jak znajdziesz jeszcze troszeczkę czasu to możesz pokazać siatkę;-))
chveti Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Witam na forum ;) Edyta , z malefatalem się znacie?:> Hindus i tak przysłodził troche ;] Ja powiem tak , za zielono i za jaskrawo. Flara zakrywa za duzo obrazka.Brakuje rzeczywiście tego bumpa na ziemi. Widać że już coś potrafisz ale dopiero zaczynasz. GŁÓWNA RADA: Nie używaj tylu flar i zmień system renderujący na vray ;) Pozdrawiam.
WToreK Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Brr, pierwsze co uderza to ogrom fosforyzujacej zieleni a potem te flary. Dlaczego nie pokusilas sie o jakis mniej finezyjny/szokujacy efekt? Zwykly moon, ze zwyklym skylightem (moonlightem? ;)) Na poczatek moze byc, przynajmniej nie zrobilas audi TT ;] Pozdroofka
drumerka Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Napisano 9 Sierpień 2005 Dzieki za powitanie na forum . Tak ja tez sie ciesze ,ze nie zrobilam Audi ;) ciekawe co by z tego wyszlo ,maska pookladana kijem :> Tak moze nie poczatki z Maxem ale poczatki z tego typu przedsiewzieciem . Tekstura podlaza byl piasek ,jak mowilam projekt przeszedl wiele metamorfoz. Gdybym zaczela tak o dpoczatku dawac screeny to pewnie by wyszlo ze 100 stron ;) hehe .A kolor ziolny taki neonowy ,byl tez niebieski .Trudno sie zdecydowac :) Rowniez jak sama nazwa wskazuje jest to pojazd ksiezycowy ,wiec bariera w jego wygladzie jest tylko moja wyobraznia (uwazam ze takie kolory pasuja do planety Moon ) Pozdrawiam
drumerka Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Napisano 9 Sierpień 2005 a teraz ide popracowac w Fine reader :)
WToreK Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Aaa zapomnialem - respekcik za granie na perkusji - teach me ;)
Simple_man Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Hindus dobrze prawi. Texturki do poprawy usunąć lenca i popracować nad oświetleniem. Przy takim oświetleniu słabo widać model, a ten wydaje się być ciekawy. Powodzenia w nauce 3D.
sartr Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 kolory totalnie do bani - straszliwie dają po oczach tak ze zabardzo pracy sie nieprzyjrzałem aby skomentować coś wiecej (chyba ze to wina mojego monitora:P)
drumerka Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Thanks guys ,wszystko przeanalizuje :)
MF Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Co do pracki to dzieki flarom (ktore juz dawno wyszly z mody) oraz kolorom osiagnelas oldschoolowy efekty ;)... Popracuj moze jeszcze nad tym troche, albo pokaz screen z viewportu maxa ... Edyta , z malefatalem się znacie?:> nie, nie znamy sie ;)... Bialystok az tak maly nie jest ... Pozdrawiam
drumerka Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Zgadzam sie ,az tak maly nie jest (wbrew pozorom) ale fajnie jest znac kogos z tej samej branzy z wlasnego miejsca zamieszkania :)
drumerka Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Ok ,wiec samochod wygladal tak ,ale i tez nie w poczatkowej fazie rozwoju ;) http://img291.imageshack.us/my.php?image=monstermashfinish8iq.jpg
maras Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Fajowa bryka, przypomina LEGO TECHNICS, szkoda tylko że tak oświetlona:)
Rekomendowane odpowiedzi