Napisano 10 Sierpień 200519 l hmm - tak jakos w przerwie obok space kadetta (ktoory nawiasem cos slabo mi idzie...) dwa wieczory, dwa tysiace troojkatow z okladem (w sumie bardziej trzy :), na podstawie wlasnego pseudo-koncepta :) juz w sumie model skonczony - zabieram sie za texturke (pewnie jakies poprawki jeszcze wyjda przy mapowaniu) pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l śmieszny koncept :) Model prosty i ładnie wykonany, dawaj teksturkę :) Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l jak bys tylko te kloce na plecach zrobil nie jako oddzielny mesh tylko ladnie polaczony glownym meshem :] ...poza tym slimok wyglada fajnie ;]
Napisano 10 Sierpień 200519 l najs, ale koncept ... wyglada to tak jak bym ja go narysowal. hahaha, powiedzcie, czy jak ktos nie ma talentu, to warto sie bawic w malu malu ?
Napisano 10 Sierpień 200519 l hyhy - jak slimak - powoli i bez sensu :D Buhahahahahahahahaha(...)hahaha(...)hahahah Normalnie z krzesla spadlem - od dzis jest to moje motto. Jak slimak: powoli i bez sensu. HAHHAH konkret! sory za ot ale nie moglem sie powstrzymac :) hehe
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor spx - u mnie offtopiki dozwolone - tylko po cichu bo przyjdzie mod i was poucisza :D