ftorek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 hmm - tak jakos w przerwie obok space kadetta (ktoory nawiasem cos slabo mi idzie...) dwa wieczory, dwa tysiace troojkatow z okladem (w sumie bardziej trzy :), na podstawie wlasnego pseudo-koncepta :) juz w sumie model skonczony - zabieram sie za texturke (pewnie jakies poprawki jeszcze wyjda przy mapowaniu) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 śmieszny koncept :) Model prosty i ładnie wykonany, dawaj teksturkę :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 zastanawiam się jak to się będzie poruszało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 hyhy - jak slimak - powoli i bez sensu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 heheheh no ale wygląda przyjemnie :d pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 jak bys tylko te kloce na plecach zrobil nie jako oddzielny mesh tylko ladnie polaczony glownym meshem :] ...poza tym slimok wyglada fajnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 najs, ale koncept ... wyglada to tak jak bym ja go narysowal. hahaha, powiedzcie, czy jak ktos nie ma talentu, to warto sie bawic w malu malu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 hyhy - jak slimak - powoli i bez sensu :D Buhahahahahahahahaha(...)hahaha(...)hahahah Normalnie z krzesla spadlem - od dzis jest to moje motto. Jak slimak: powoli i bez sensu. HAHHAH konkret! sory za ot ale nie moglem sie powstrzymac :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 spx - u mnie offtopiki dozwolone - tylko po cichu bo przyjdzie mod i was poucisza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 ok ok ok ....Ale oni to robia jak Slimaki: Powoli i bez sensu :) hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Ależ on milusi :) Pzytulanka pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi