ortheza Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Wpadl mi do glowy pomysl na robota z blachy mosieznopodobnej z nitami, zaciekami oleju itp.... Na razie cos takiego powstalo -------- uaktualnienie -------- zmiana koncepcji glowy, w dodatku nowe ramie nu wyroslo :] ---------- swiatelko w tunelu ... ;-) (ostatni post) ---------- w zasadzie koniec, moze jakies sugestie?
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Lubie takie klimaty, coś jak Thief :) Jak masz naszkicowany jakiś ogólny koncept byłbym rad zobaczyć :) Pozdrawiam
ortheza Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 szkic byl ale tylko zarys robota, obrazek tworzy sie na zywo :-) Nie mialem zaplanowanego ogolnego zarysu calosci.
giorgione Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 powiem tak - chętnie obejrzałbym cały szkic :D Kolory są w porzadku - szkoda że nie ma na nim żadnych plam - rdzy czy cos podobnego. Pozdr giorgione
ortheza Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 cóż, to jest wip. :-) wszystko bedzie jak trzeba
geno7 Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 narazie nie widac zadnych sensownych krztaltow ale zapowiada sie ciekawie
Yataman Napisano 15 Sierpień 2005 Napisano 15 Sierpień 2005 pracuj dalej jestem ciekaw jak to wyjdzie , ale radzę najpierw porobic szkice a potem wziąc się za kolor
ortheza Napisano 3 Marzec 2006 Autor Napisano 3 Marzec 2006 Szczesliwie dorwalem troszke wolnego No pora na nastepny krok, niezaduzo ale zawsze cos.
Pablonardo Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 no muszęci powiedzieć, że jest horyzontalna różnica w porównaniu do pierwszego WIPa. Bardzo trafnie dobrałeś kolor, mam nadzieje że tym razem się sprężysz i dokończysz prackę:p
ortheza Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Kolejny updejt niewiele tego ale zawsze cos :)
ortheza Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Napisano 7 Kwiecień 2006 Nastapila zmina w koncepcji glowy. teraz bardziej mi pasuje :] Aktualna wersja w pierwszym poscie jako zalacznik.
Vorek Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 Według mnie nieco za bardzo podbiłeś kontrast, zgubiło się trochę detali. Pozdrawiam
ortheza Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Napisano 8 Kwiecień 2006 chyba masz racje. Ale w orginale pracka jestw ieksza i niezaleznie od kontrastu w tej wielkosci sporo drobiazgow sie traci
Pablonardo Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 no panie ortheza kroczek po kroczku a tu chyba kuternoga:) Może dobrze by było dodać do pracki jakiś świeży pomysł, bo robi się powoli trochę przerysowana. Może jakieś futurystyczne tło, jakiś element organiczny...
ortheza Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Napisano 12 Kwiecień 2006 nie boj nic cos sie wymysli. :] pracka powstaje na zywiol, nie mialem koncepcji calosci. trudno powiedziec co z tego wyjdzie o ile wogole.
ortheza Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Jak widze, moj robocik nie budzi zbytniego zaintersowania, no trudno. I tak bede mordowal was updejatmi :] Ponizej kolejny, tym razem z fazy dodawania szczegolow (jeszcze nie skonczonej) nastepne beda: brudzenie i psucie tu i tam. Ciagle nie trace nadziei ze wpadne paomysl co zrobic z tlem. :) pozdrawiam Ortheza
ortheza Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Baza robota zakonczona, ponizej proba psucia i brudzenia. Zaczalem sie zastanawiac nad tlem... ale juz wiem ze bedzie zupelnie inne :]
powelt Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 czy ja wiem takie tło, za mało widać tą przestrzeń w nim
Bruneq Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 fajnie robocik wyszedl.....ale wydaje mi sie ze za bardzo teraz tohe zlewa sie z tym tłem...takie moje odczucie!
Pablonardo Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 kurde ortheza strasznie jest ten robocik "wylizany":/ trochę tródno się połapaćw tym całym obrazku. Nedość że postać jest mało czytelna to tło jeszcze dodatkowo przeszakdza w odbiorze. Jak narazie tamto brązowe tło było najleprze. Szkoda że to finisz bo przydało by się jeszcze nad tym posiedzieć i pomyśleć.
ortheza Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Mam podobne odczucia.Tlo faktycznie zlewa sie z postacia. No ale na razie musialem sobie odpoczac od tej pracki. Ale nie wykluczam powrotu, dzieki za komenty :]
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 zlewa sie zlewa, moze nie po prawej stronie ale bezposrednio za "głową" ale i tak jest ladnie :)
slizgi Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 jak dla mnie perspektywa na robocie lezy.... i tu sie nasowa pytanie czy warto dopieszczac cos co jest niezbyt od podstaw? aczkolwiek faktura robota, tych wglebionek, srubeczek i cala reszta jest jak najbardziej, no i jak juz zauwazyli malo czytelne ;/
ortheza Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 nie tylko lezy ale i kwiczy, no i nie mialem juz sil tego poprawiac. Ale chcialem ta pracke jakos skonczyc, bo wiekszosc moich prac kompterowych lezy odlogiem na roznym etapie "ukanczania". Mozliwe ze bedzie remake za jakis czas.
Pablonardo Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 weź się w garść najlepiej i zrób coś nowego:D i weź pod uwagę wszystko to co powiedzieli Ci forumowicze . Przemyśl pracke, rozrysój na brudno i ładój do PSa Powodzenia
ortheza Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Treaz na tapecie mam bitwe, zupelnie inny klimat :-) A do robota wroce napewno wkrotce bo kreca mnie takie tematy. dzieki za odzew :] dzieki wam mam wieksza motywacje
Rekomendowane odpowiedzi