Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wpadl mi do glowy pomysl na robota z blachy mosieznopodobnej z nitami, zaciekami oleju itp....

Na razie cos takiego powstalo

--------

uaktualnienie

--------

zmiana koncepcji glowy, w dodatku nowe ramie nu wyroslo :]

----------

swiatelko w tunelu ... ;-) (ostatni post)

----------

w zasadzie koniec, moze jakies sugestie?

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no muszęci powiedzieć, że jest horyzontalna różnica w porównaniu do pierwszego WIPa. Bardzo trafnie dobrałeś kolor, mam nadzieje że tym razem się sprężysz i dokończysz prackę:p

Napisano

no panie ortheza kroczek po kroczku a tu chyba kuternoga:) Może dobrze by było dodać do pracki jakiś świeży pomysł, bo robi się powoli trochę przerysowana. Może jakieś futurystyczne tło, jakiś element organiczny...

Napisano

Jak widze, moj robocik nie budzi zbytniego zaintersowania, no trudno. I tak bede mordowal was updejatmi :]

Ponizej kolejny, tym razem z fazy dodawania szczegolow (jeszcze nie skonczonej) nastepne beda: brudzenie i psucie tu i tam.

Ciagle nie trace nadziei ze wpadne paomysl co zrobic z tlem. :)

pozdrawiam

Ortheza

Napisano

kurde ortheza strasznie jest ten robocik "wylizany":/ trochę tródno się połapaćw tym całym obrazku. Nedość że postać jest mało czytelna to tło jeszcze dodatkowo przeszakdza w odbiorze. Jak narazie tamto brązowe tło było najleprze. Szkoda że to finisz bo przydało by się jeszcze nad tym posiedzieć i pomyśleć.

Napisano

Mam podobne odczucia.Tlo faktycznie zlewa sie z postacia.

No ale na razie musialem sobie odpoczac od tej pracki. Ale nie wykluczam powrotu,

dzieki za komenty :]

Napisano

jak dla mnie perspektywa na robocie lezy.... i tu sie nasowa pytanie czy warto dopieszczac cos co jest niezbyt od podstaw? aczkolwiek faktura robota, tych wglebionek, srubeczek i cala reszta jest jak najbardziej, no i jak juz zauwazyli malo czytelne ;/

Napisano

nie tylko lezy ale i kwiczy, no i nie mialem juz sil tego poprawiac.

Ale chcialem ta pracke jakos skonczyc, bo wiekszosc moich prac kompterowych lezy odlogiem na roznym etapie "ukanczania".

Mozliwe ze bedzie remake za jakis czas.

Napisano

weź się w garść najlepiej i zrób coś nowego:D i weź pod uwagę wszystko to co powiedzieli Ci forumowicze . Przemyśl pracke, rozrysój na brudno i ładój do PSa

Powodzenia

Napisano

Treaz na tapecie mam bitwe, zupelnie inny klimat :-)

A do robota wroce napewno wkrotce bo kreca mnie takie tematy.

dzieki za odzew :] dzieki wam mam wieksza motywacje