Napisano 20 Czerwiec 200321 l witam, nie za duzy ten blat? tzn za gruby?? oraz te krzesla chyba troche za niskie...ale poza tym moze byc...tylko troche pusto:) pozdr
Napisano 21 Czerwiec 200321 l hehehe staanowczo za gruby blat i za niskie oparcia krzesle (chyba ze masz jakies zdjecie takiego krzesla...
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Autor dzieki za sugestie lecz: tak mialo byc z krzeslami a co do blaty to jest troche bezpieczniejszy jak ogladaliscie Lost Highway to wiecie o co chodzi :) ale moze go zmienie pozdrawaim
Napisano 22 Czerwiec 200321 l a ja powiem ze te dwa obrazy \"CASABLANCA\" i \"STAR WARS\" bardzo do siebie pasuja...:P:P BTW. moglbys narysowac tak te butelke zeby bylo widac etykiete....bo nie wiem czy to koniak czy co......:P POZDRO :]:]
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Hmmm... fajne, ale czym się różni starszy render od tego nowszego? Nie bardzo łapię różnicę :P
Napisano 22 Czerwiec 200321 l heheh Misic ja ci pokaze roznice spojrz na obrazek 2 w prawy dolny rog...co tam widzisz ano podpis....a na obrazku 1 nie ma podpisu......:P:P POZDRO :]:]
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor a wiec odpowiadajac na pytanie o roznicy to butelka dorobila sie korka a listwa przy podlodze sie zmniejszyla i dorobila sie troszke innego koloru i nie wyglada juz jak szpara pomiedzy sciana i podloga Pozdrawaim