Gość empi Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Zrobiłem sobie taki nowy tunelik, niewiele mi to zajęło i zastanawiałem się czy wrzucić. Wiem modelingu tu nie ma i proszę nie zbluzgajcie mnie za to. Celem było dla mnie zrobienie ładnego obrazka w jak najkrótszym czasie (3h). Render Scanline. Ale mnie zjedziecie, żadna filozofia zrobić taki obrazek i ta niemodna flara - już słyszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 za duzy bump na ceglach? a tak pozatym to fajnie to wyglada, podoba mi sie swiatlo lampy i sama lampa:)... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 fajny tunel :) rury mogły by być lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 na miniaturce wygląda ładniej :) textury trochę psują efekt ale klimacik jakiś jest. Moze posiedź nad tym jeszcze trochę, dodaj rozgałęzienia, detale itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Ładnie, może trochę światełko do poprawy, ale to scanline, więc nie ma się co czepiać za dużo ;]. Pracka nie była może robiona po obejrzeniu jednego z odcinków czynnika PSI? :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Mkbart: Nie nic takiego nie oglądałem. Vorek: Rzeczywiście pustawo jest w tym tunelu, ale nie będę już chyba nic robił. Co konkretnie w teksturkach psuje efekt? Za duży bump jak napisał xaev? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 bump chyba jest w porządku, ale światło do poprawy!!! wygląda jak promienie słońca pod wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 tunel fajny - jest taki "tunelowaty" ale to wyladowanie jakies mi nie pasi. a jezeli jest pusto to moze dodaj jakas skrzynke, butelke, papierki itp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Przypomniało mi się zwiedzanie tamy elektrowni wodnej :] ... tam było tez pusto ... i moooooooooooooooooooooooooooooookro :] ... światło mi się nie podoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 mnie ten bump na scianach bardzo razi, po za tym rury troche dziwnie pogięte, jakby były z jakiejś gumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Mnie zastanawiają... hmm niewidzialne filary (?) Lampy chyba za duże, bump na ścianie wydaje mi się dobry:) Ciekawa pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Borzuchowski Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 fajny klimat,bump za duży to tyle .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi