Napisano 12 Sierpień 200519 l Zrobiłem sobie taki nowy tunelik, niewiele mi to zajęło i zastanawiałem się czy wrzucić. Wiem modelingu tu nie ma i proszę nie zbluzgajcie mnie za to. Celem było dla mnie zrobienie ładnego obrazka w jak najkrótszym czasie (3h). Render Scanline. Ale mnie zjedziecie, żadna filozofia zrobić taki obrazek i ta niemodna flara - już słyszę...
Napisano 12 Sierpień 200519 l za duzy bump na ceglach? a tak pozatym to fajnie to wyglada, podoba mi sie swiatlo lampy i sama lampa:)... Pozdr
Napisano 12 Sierpień 200519 l na miniaturce wygląda ładniej :) textury trochę psują efekt ale klimacik jakiś jest. Moze posiedź nad tym jeszcze trochę, dodaj rozgałęzienia, detale itp. Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200519 l Ładnie, może trochę światełko do poprawy, ale to scanline, więc nie ma się co czepiać za dużo ;]. Pracka nie była może robiona po obejrzeniu jednego z odcinków czynnika PSI? :D Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200519 l Mkbart: Nie nic takiego nie oglądałem. Vorek: Rzeczywiście pustawo jest w tym tunelu, ale nie będę już chyba nic robił. Co konkretnie w teksturkach psuje efekt? Za duży bump jak napisał xaev?
Napisano 12 Sierpień 200519 l bump chyba jest w porządku, ale światło do poprawy!!! wygląda jak promienie słońca pod wodą
Napisano 12 Sierpień 200519 l tunel fajny - jest taki "tunelowaty" ale to wyladowanie jakies mi nie pasi. a jezeli jest pusto to moze dodaj jakas skrzynke, butelke, papierki itp ;]
Napisano 12 Sierpień 200519 l Przypomniało mi się zwiedzanie tamy elektrowni wodnej :] ... tam było tez pusto ... i moooooooooooooooooooooooooooooookro :] ... światło mi się nie podoba ...
Napisano 13 Sierpień 200519 l mnie ten bump na scianach bardzo razi, po za tym rury troche dziwnie pogięte, jakby były z jakiejś gumy.
Napisano 13 Sierpień 200519 l Mnie zastanawiają... hmm niewidzialne filary (?) Lampy chyba za duże, bump na ścianie wydaje mi się dobry:) Ciekawa pracka.