maras Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 Postanowiłem, że wstawie takie szybkie "dzieło". Szybkie bo samochód został zrobiony baaardzo dawno temu, a że kompletnie nie nadaje się aby prezentować go jako "pojazd 3D", postanowiłem zrobić z nim scenkę, w której widać będzie jak najmniej błędów w samym modelu:) Oczywiście 3D jest tylko pojazd, tło to mapka HDRI. Mocny blur zamierzony i wiem, że mało przez to widać:) Pozdrawiam wszystkich, obrazek jest do Waszej dyspozycji, możecie się pastwić!
Remedy Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 Kompletne dno. Just kiddin' :P Bardzo fajne. Może jedynie lakier nieco przejaskrawiony.
Leleń Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 kompletne dno:P hyhy zartuje samochod jest... zblurowany jest za mocno, ale ogolnie calosc mi sie nawet widzi... znaczy podoba mi sie sposob w jaki samochod skreca na prostej drodze... ? :P pozdr
maras Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Napisano 13 Sierpień 2005 Leleń-> to nie jest prosta droga, to taki "letki łóg";)
piotrek Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 otoczenie nawet nawet, natomiast model i w szczególności jego lakier nie ma niczego w sobie fascynującego :) pozdr
JunioR Napisano 14 Sierpień 2005 Napisano 14 Sierpień 2005 ja jednak proponuje aby zmniejszyc blur, bo naprawde nie wiem co o tym napisać, moze tylko to ze chmóry mi sie podobają i ogólnie otoczenie.
Diesel Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Mi sie wsumie podoba tylko troche kiepski lakier, a gdyby był mniejszy blur było by widać błędy w budowie samochodu
kurt_hectic Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Remedy o co Ci chodzi ?!?!, calkiem niezle ejst,
Knysha Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 kurt_hectic: Just kiddin' :P Bardzo fajne. Może jedynie lakier nieco przejaskrawiony. I wszystko jasne...
maras Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 kurt_hectic -> Remedy zrobił sobie taki mały żarcik, pod "wyrokiem" na dole jest coś jeszcze napisane:) Ja się przeraziłem zanim to przeczytałem, już chciałem usuwać wątek,hehe Przy okazji: dzięki za komentarze! Co do koloru macie racje, daje po oczach ale chciałem uzyskać zbliżony do firmowego Alfy i lekko przegiołem. Pozdro
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 az tak strasznie zle to nie wyglada ;) faktycznie gdyby nei lakierek i rozmazanie to nawet realistycznie by wygladalo pozdrazwiam
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 mi się zdaje że on nie pasuje do tego całego otoczenia. A poza tym ma nie realistyczny lakier. (nie lubie wiśniowego:P)
Rekomendowane odpowiedzi