maras Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Postanowiłem, że wstawie takie szybkie "dzieło". Szybkie bo samochód został zrobiony baaardzo dawno temu, a że kompletnie nie nadaje się aby prezentować go jako "pojazd 3D", postanowiłem zrobić z nim scenkę, w której widać będzie jak najmniej błędów w samym modelu:) Oczywiście 3D jest tylko pojazd, tło to mapka HDRI. Mocny blur zamierzony i wiem, że mało przez to widać:) Pozdrawiam wszystkich, obrazek jest do Waszej dyspozycji, możecie się pastwić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Kompletne dno. Just kiddin' :P Bardzo fajne. Może jedynie lakier nieco przejaskrawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 kompletne dno:P hyhy zartuje samochod jest... zblurowany jest za mocno, ale ogolnie calosc mi sie nawet widzi... znaczy podoba mi sie sposob w jaki samochod skreca na prostej drodze... ? :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 Leleń-> to nie jest prosta droga, to taki "letki łóg";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 otoczenie nawet nawet, natomiast model i w szczególności jego lakier nie ma niczego w sobie fascynującego :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 ja jednak proponuje aby zmniejszyc blur, bo naprawde nie wiem co o tym napisać, moze tylko to ze chmóry mi sie podobają i ogólnie otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Mi sie wsumie podoba tylko troche kiepski lakier, a gdyby był mniejszy blur było by widać błędy w budowie samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Remedy o co Ci chodzi ?!?!, calkiem niezle ejst, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 kurt_hectic: Just kiddin' :P Bardzo fajne. Może jedynie lakier nieco przejaskrawiony. I wszystko jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 kurt_hectic -> Remedy zrobił sobie taki mały żarcik, pod "wyrokiem" na dole jest coś jeszcze napisane:) Ja się przeraziłem zanim to przeczytałem, już chciałem usuwać wątek,hehe Przy okazji: dzięki za komentarze! Co do koloru macie racje, daje po oczach ale chciałem uzyskać zbliżony do firmowego Alfy i lekko przegiołem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 az tak strasznie zle to nie wyglada ;) faktycznie gdyby nei lakierek i rozmazanie to nawet realistycznie by wygladalo pozdrazwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 mi się zdaje że on nie pasuje do tego całego otoczenia. A poza tym ma nie realistyczny lakier. (nie lubie wiśniowego:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi