adamkos Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 juz dawno pewnie wszyscy sie smokami znudzili, a ja znalazlem chwilke czasu ostatnio i wzialem sie za moj stary model - narazie taki maly obrazek - nie wiem czy cos z tego bedzie dalej... pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 jezeli mam byc szczery to narazie podobaja mi sie oczka bardzo reszta jakas bez wyrazu :( Dolna szczeka bardzo gruba i wysunieta do przodu dziwnie to wyglada imo , no i plaskosc renderu ;) ogolnie wiem ze bedzie fajnie, ale narazie rewelki nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 dziwne ale wyglada jak bryła z reala a nie render :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Heh, ja tam smoki lubię. Sam jeszcze sie muszę sporo nauczyć, bo mój dotychczasowy smok jednak mi nie wyszedł, ale... ale wyjdzie. Nie ten, to następny. :) Fajna mordka, oczko też ciekawe, żywe. Sympatyczne stworzenie, już je lubię. Czekam na efekt końcowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 fajny ale jakis taki smutny :( szkoda mi go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 mi się podoba :) grtuluje smoczka mam nadzieje że reszta też się pojawi a nie sama głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 wyglada nienajgorzej, i zapowaida sie fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 zapowiada się świetnie jeśli tak tylko głowa wygląda to nie mogę się doczekać reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 jak narazie wyglada fajnie tylko dolna szczeka lepiej jak by byla troche ciensza przy koncu i i nie tak wysunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 naprawde fajny ten smoczek.. w czym go robisz Max/ZBrush czy inny ? :) pytam, bo sam mam zamiar sie zabrac niedlugo za takie stworzonko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 narazie jest to tylko max + troche proceduralnych map i vertexpaint jako displace vraya ale mam zamiar to troche jeszcze poprawic w zbrushu jak znajde chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi