Napisano 15 Sierpień 200519 l juz dawno pewnie wszyscy sie smokami znudzili, a ja znalazlem chwilke czasu ostatnio i wzialem sie za moj stary model - narazie taki maly obrazek - nie wiem czy cos z tego bedzie dalej... pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Napisano 15 Sierpień 200519 l jezeli mam byc szczery to narazie podobaja mi sie oczka bardzo reszta jakas bez wyrazu :( Dolna szczeka bardzo gruba i wysunieta do przodu dziwnie to wyglada imo , no i plaskosc renderu ;) ogolnie wiem ze bedzie fajnie, ale narazie rewelki nie ma
Napisano 15 Sierpień 200519 l Heh, ja tam smoki lubię. Sam jeszcze sie muszę sporo nauczyć, bo mój dotychczasowy smok jednak mi nie wyszedł, ale... ale wyjdzie. Nie ten, to następny. :) Fajna mordka, oczko też ciekawe, żywe. Sympatyczne stworzenie, już je lubię. Czekam na efekt końcowy. :)
Napisano 15 Sierpień 200519 l mi się podoba :) grtuluje smoczka mam nadzieje że reszta też się pojawi a nie sama głowa
Napisano 15 Sierpień 200519 l zapowiada się świetnie jeśli tak tylko głowa wygląda to nie mogę się doczekać reszty
Napisano 15 Sierpień 200519 l jak narazie wyglada fajnie tylko dolna szczeka lepiej jak by byla troche ciensza przy koncu i i nie tak wysunieta
Napisano 16 Sierpień 200519 l naprawde fajny ten smoczek.. w czym go robisz Max/ZBrush czy inny ? :) pytam, bo sam mam zamiar sie zabrac niedlugo za takie stworzonko ;]
Napisano 16 Sierpień 200519 l Autor narazie jest to tylko max + troche proceduralnych map i vertexpaint jako displace vraya ale mam zamiar to troche jeszcze poprawic w zbrushu jak znajde chwilke