Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Chciałbym pokazać moją wypocinę. ;-)

3dsmax + szopek ;)

Tak wyszło i pokazuje.

Dzięki

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie ma tu dużo, ale jest ok. może jakiś większy render

Napisano

Nie podoba mi sie sam przekaz bo nie wiem co moze miec wspolnego wino z mlekiem a obrazek moze byc jako cwiczenie.

Napisano

@Baton: stan skupienia :p

co do pracy - szklo jest imo troszke zbyt ciemne, a same kieliszki maja lekko wydumany ksztalt. no i render za maly. zrob wiekszy pls bo lubie takie sepiowate obrazki.

pozdrawiam

Napisano

teraz widze że te kieliszki jakieś dziwne, zarówno kształt jak i grubość, wzorowałeś się na czymś ?

Napisano

hehe, trochę szkoda, dobra inspiracja nie jest zła :) zmierzam do tego że z tych kieliszków strasznie niewygodnie by się piło, są za grube a krawędzie za bardzo "wchodzą" w wnewnętrzną część kieliszka.

Pozdrawiam

Napisano

mi to przypomina slynne zestawienie black&white, a raczej white&black:d, nawet mile dla oka

Ps hindus fajny tyleczek:d, czyj to??

Napisano
  • Autor
hindus przeciez jest wieksza rozdzialka :P

na pewno jego :D

pozdro :)

Większa działka , rozdziałka ;-) też jest , Post "6"

Hindus twoje toto ?? ;-)

Napisano

znacznie lepiej, spróbuj jeszcze ten napis zrobić subtelniejszy, żeby pasował do klimatu pracki

Pozdrawiam

Napisano

PRzeciez tu niema zadnej różnicu. No zdaje sie bardziej 3d ale ogólnie na prawdziwe 3D nieda sie tego odratować :)

Napisano

Fajna "Etka" co to za font ? Już lepiej jest ale spróbuj może ten napis zrobić podobnie podniszczony, tak jak tło. Bo jego "czystość" nieco się wybija.

no i więcej kontrastu na kieliszki, gubią się, za bardzo wyblakłe

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności