woldi Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Witam. Chciałbym pokazać moją wypocinę. ;-) 3dsmax + szopek ;) Tak wyszło i pokazuje. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 nie ma tu dużo, ale jest ok. może jakiś większy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 większy render, mniejszy napis, będzie git :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Nie podoba mi sie sam przekaz bo nie wiem co moze miec wspolnego wino z mlekiem a obrazek moze byc jako cwiczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 @Baton: stan skupienia :p co do pracy - szklo jest imo troszke zbyt ciemne, a same kieliszki maja lekko wydumany ksztalt. no i render za maly. zrob wiekszy pls bo lubie takie sepiowate obrazki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 Nie podoba mi sie sam przekaz bo nie wiem co moze miec wspolnego wino z mlekiem a obrazek moze byc jako cwiczenie. Może i to i to zdrowe, w odpowiednich ilościach ;-) http://members.lycos.co.uk/woldicg/forum/wine&milk_www1.jpg ale i tak z jakości zszedłem bo strasznie duży pli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 teraz widze że te kieliszki jakieś dziwne, zarówno kształt jak i grubość, wzorowałeś się na czymś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 Na niczym ani na nikim się nie wzorowałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 hehe, trochę szkoda, dobra inspiracja nie jest zła :) zmierzam do tego że z tych kieliszków strasznie niewygodnie by się piło, są za grube a krawędzie za bardzo "wchodzą" w wnewnętrzną część kieliszka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 higher res please ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 mi to przypomina slynne zestawienie black&white, a raczej white&black:d, nawet mile dla oka Ps hindus fajny tyleczek:d, czyj to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 hindus przeciez jest wieksza rozdzialka :P Ps hindus fajny tyleczek:d, czyj to?? na pewno jego :D pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 hindus przeciez jest wieksza rozdzialka :P na pewno jego :D pozdro :) Większa działka , rozdziałka ;-) też jest , Post "6" Hindus twoje toto ?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 oki, troszke zmieniłem. Już chyba nic nie będę zmieniał, bo to galeria, a nie WIP ;-)) tu większa rozdziałka http://members.lycos.co.uk/woldicg/forum/wine&milk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 znacznie lepiej, spróbuj jeszcze ten napis zrobić subtelniejszy, żeby pasował do klimatu pracki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Teraz to mi to 3D nie przypomina. W 2D takie robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 http://members.lycos.co.uk/woldicg/forum/wine&milk.jpg a teraz?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 PRzeciez tu niema zadnej różnicu. No zdaje sie bardziej 3d ale ogólnie na prawdziwe 3D nieda sie tego odratować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Fajna "Etka" co to za font ? Już lepiej jest ale spróbuj może ten napis zrobić podobnie podniszczony, tak jak tło. Bo jego "czystość" nieco się wybija. no i więcej kontrastu na kieliszki, gubią się, za bardzo wyblakłe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi