giorgione Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Elo, to znowu ja :D Jak obiecywałem wrzucam kolejną porcyjkę. Tym razem taki sobie ufol :) Jak zwykle praca wykonana ołówkiem (B1 do szkicu ogólnego a reszta robiona B3 i B4) na A4. Czas nieznany - przeważnie po godzinach pracy. Mam nadzieję, ze się spodoba :) Czekam na solidną krytykę :D pozdr Giorgione
KLICEK Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 moja krytyka jest taka ze przez Ciebie szczeki znalesc nie moge :P jak dla mnie rewleczka na maxa :) super kolana ;) gratulacje :)
sagittaire Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Jak zwykle wypas :) , niezle dopracowana pracka no i sam pomysł postaci dobry
rowr Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 hemmm i chyba rekomendacje beda dla mnie fulll wypas :) ale bardziej mi pasuje jako ORK TERMINATOR ;) hemmm rewelacja ludzie to maja talent...
Amrun Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 a ciemu ten pan gubi kredki? :P nie no fajne :)...jedyne co to, prawej nogi troche nie czytam... aha no i wymaz te pociski, niech same łuski gubi :]... chyba ze one tak w stanie niewazkosci sobie lataja ;] pzdr...
giorgione Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Napisano 17 Sierpień 2005 tia... Prawa noga faktycznie się lekko pogubiła - stwa5rzała minajwięcej problemów:/ A co do pocisków :D ten pan sobie strzela no i dlatego te łuski sobie latają (a raczej spadają). Próbuję coś na kompie wyskrobać, ale mizernie mi idzie - z kolorkami mam jeszcze sporawe problemy :/ Jak kiedyś znajdę chilkę, to sobie to pana w low poly mymodeluję (ale to w dalekiej przyszłości :D) Dzięki za komentarze pozdr Giorgione
Amrun Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 no sie domyslilem ze strzela :D, ale wlasnie nie wiem co te luski takie zaostrzone? jesli to luski, nie powinny miec pocisku ze soba ;) pzdr...
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 jeden pocisk/łuska leci w moją stronę :P. Rewelka na maxa. Nie mam nic do zarzucenia. Świetna praca (na 2d sie nie znam a rysowac nie umiem :P)
giorgione Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Napisano 17 Sierpień 2005 no sie domyslilem ze strzela :D, ale wlasnie nie wiem co te luski takie zaostrzone? jesli to luski, nie powinny miec pocisku ze soba ;) pzdr... ale skucha - nie zwróciłem na to uwagi ;(
geno7 Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Nie no z pociskami przy luskach to pojechales na maksa.Sama koncepcja jest fajniutka i technika.
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 pociski, nie pociski, czepiacie się :) Rysunek piękny, śmiesznie wygląda z tą trawką w gębie :D:D Pozdrawiam
Pablonardo Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 pewnie podpadne wszystkim, którzy komentowali ten rysunek ale mi sięon szczególnie nie podoba, pokazywałęś już tutaj leprze prace Giorgione...ogólnie jest bardzo jednostajny nie ma takiego zróznicowania, dzięki któremu byłoby na czym zawiesić oko...wydeje mi się że to tyle...pozdrawiam:)
Mortom Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 wiesz co giorgione przez ciebie wpadam w kompleksy. Jeszcze pare takich prac i ja ide pujde do piachu (sznurek + pętla na nim + gustowna gąłąź = zgon na miejscu prze samobójstwo) może za jakieś 120000 lat bede mugł się pochwalić podobnym stylem jak ty ale to dopiero za 120000 lat więc sie nieprzejmuj nie zrobie ci konkurencji :P Pozdro Hejaka!
LISEK Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Fajno jakby to bylo dla JGS :P.... ogolnie wypas, szkoda ze cale pociski wylatuja zamiast lusek... pozdro ;)
Rekomendowane odpowiedzi