FireHunter Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Witam Nareszcie udalo mi sie skonczyc te prace z czego bardzo sie ciesze. Wiem ze nie jest ona tak dopracowan jak bym tego chcial ale moze Komus sie spokoba a to bedzie juz dla mnie wielki sukces. Staralem sie w niej uchwycic moment krytyczny jakim jest utrata kogos bliskiego... Chcial bym rowniez podziekowac wszystkim ktorzy wspierali mnie radami i opiniami na temat mojej pracy. Dzieki ;)
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Witamy na forum i w bitwie :) Temat nieco już "oklepany" ale jak to ładnie pokażesz to będzie fajna pracka. Pozdrawiam
hkropinski Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 ciekawe... ciekawi mnie jak przedstawisz, że kobieta umiera:) . witam w bitwie i życzę powodzenia
FireHunter Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Wiec :) Co do kobiety to ona juz bedzie martwa wiec wydaje mi sie ze kluczowe bedzie ulozenie jej ciala i planuje zrobic zamglone oczy... dobra a to co udalo mi sie wyklepac, malo tego ale troche sie meczylem nad szczegolami ktore i tak sa do poprawienia.
dariusz Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 czepiam sie, ale... dlaczego ona aspiruje na kobiete idealna (mowa o jej fizycznosci). idac po ulicy, spotykasz duzo takich kobiet?:)
wizz Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 no przecież nie bedzie chłopak robił jakiejś szpetności żebyśmy tu pawie puszczali ;)
Leru Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 witam FireHunter na forum, milej Bitwy :) powodzenia życzę
FireHunter Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 wizz True. Lepiej bym tego nie uiol. Vorek ale wlasnie nie moglem znales zadnych referow, jesli mozesz to prosze podeslij mi jakies zdiecia czy cokolwiek gdzie jest wlasnie taka panna w raminach kolesia.
FireHunter Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Napisano 20 Sierpień 2005 update, ale taki roboczy wiec prosze nie najezdzajcie za bardzo ;)
FireHunter Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 nastepny roboczy update... nowa postac jeszcze nad nia pracuje wiec w ostatecznej wersij bedzie troche grobszy i troche mniej umiesniony + cala ta zabawa z texturami i wlosami. Ale mam nadzieje ze sie Wam podoba :)
FireHunter Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 Mam pytanko, bo nie wiem czy udalo mi sie zachowac odpowiednie proporcie a jak patrze kolejny raz na tego kolesia to juz nic nie widze poza bledami modelowania :D . Tak serio to cos mi w nim nie pasuje i nie wiem co ????
Cruzh3r Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 No no, taki plagiat modelowy to nie ładnie, nie ładnie... W fast modelingu miałem identyczny projekt...:/ Popełniłeś nawet te same błędy w modelingu:P Mięsinie na klacie inaczej układają się podczas takiego wydechu rozpaczy. nie są napięte, Żebra odstają a brzuch jest gładki i wklęsły bardziej. Tylko ręce mogą być napięte, ale klata prawie wogule. Ręce mu zrób do góry nie do dołu. W twarzy przesadziłeś z tą obwódką w okół ust. Żuchwa wygląda jakby brał zadużo sterydów, tak samo brzucho w przeciwieństwie do chudych ramion. Wygląda koleś ogólnie jak mistrz ćwiczeń areobowych, zero tłuszczu, i wyrzeźbione mięśnie. Może bardziej realistycznie zrób. Troche bardziej gładkie to wszystko (smooth)
FireHunter Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 No no, taki plagiat modelowy to nie ładnie, nie ładnie... W fast modelingu miałem identyczny projekt...:/ Popełniłeś nawet te same błędy w modelingu:P Mięsinie na klacie inaczej układają się podczas takiego wydechu rozpaczy. nie są napięte, Żebra odstają a brzuch jest gładki i wklęsły bardziej. Tylko ręce mogą być napięte, ale klata prawie wogule. Ręce mu zrób do góry nie do dołu. W twarzy przesadziłeś z tą obwódką w okół ust. Żuchwa wygląda jakby brał zadużo sterydów, tak samo brzucho w przeciwieństwie do chudych ramion. Wygląda koleś ogólnie jak mistrz ćwiczeń areobowych, zero tłuszczu, i wyrzeźbione mięśnie. Może bardziej realistycznie zrób. Troche bardziej gładkie to wszystko (smooth) Musisz mi podac linka bo nie wiem jak sie do tego odniesc?
lukasz Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 przejrzyj trochę zdjęc albo rysunków bo na razie anatomicznie to bardzo słabo - zwłasza ręce
FireHunter Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 wiem wiem slabo slabiutko, juz sie za to bore :) bo nie moge przez was spac :> I wielkie dzieki za refery tego wlasnie bylo mi brak.
Cruzh3r Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Wsumie olać, i tak nie mam nic przeciwko. Po drugie musiałbym przeszukać te klikaset stron fast modela
FireHunter Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 Wiec to jest tak, zastanawiajac sie nad momentem krytycznym, stwierdzilem ze musi sie on wiazac z najwazniejsza "rzecza" jaka posiadamy. Odpowiedni moment w brutalnym ale i osobistym tego slowa znaczeniu wiaze sie z jej utrata. I o ile Kazdy z nas ma swoje doswaidczenia to wydaje mi sie ze nie Mozesz poddawac pod wapliwosc miejsce skad bierze sie moja inspiracja i wizja. Bo moge Cie zapwenic ze napewno nie pochodzi ona z Twoich prac, co wiecej mysle ze jak i ja dobrze Wiesz ze takie podejscie ma bardzo krutkie nogi i nigdzie jeszcze nikogo nie zaprowadzilo. Naprawde bardzo doceniam Twoje uwagi odnosnie strony technicznej ktore sa jak najbardziej sluszne (Postaram sie je jak najszybciej poprawic). Mam rowniez nadzieje ze bedzie ich wiecej co zaowocuje jakims znosnym efektem koncowym. Pozdrawaim
Kemil Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 ładnire ale kobieta zabardzo wyglada jak z gumy. Goscia ręka prawa dziwnie ulozona. Przy takiej rozpaczy i krzyku powinny nie zwisac jagby gosciu kipnął.
FireHunter Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Kemil jesli chodzi o reke to masz racije i postaram sie to poprawic, co do texotrek i ogolnego wogladu to bede dazyl do czegos takiego(zalacznik) narazie jestem na etapie modelowania i mapowania wiec nie wyglada to zbyt realistycznie ale mam nadzieje ze uda mi sie osiagnoc ten efekt a i moze troszke bedzie to w klimacie fantasy.... sie zobaczy :)
Ania Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 za to jej prawa ręka powinna bardziej zwisać, bo teraz sterczy w powietrzu. chyba że trup już sztywny, no ale przesadzać nie trzeba. czy ona nie ma zbyt dużych nóg w porównaniu do głowy? na ostatnim szczególnie podoba mi sie wyraz twarzy.
FireHunter Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 tak to prawda juz to poprawilem. z tymi rekoma to jest tak ze narazie mam wszystko przypisane do bipa wiec te pozy caly czas sie zmienia. ale jak znajde juz ostateczne ulorzenie postaci to na wszystko dam colapsa i bede recznie bawil sie szczegulikami. Ale dziekuje za uwagi i jesli cos wam sie rzuca w oczy to piszcie.
bojar Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Ładnia ta kobitka aż się jej żal robi ;( zaczyna się dobrze oby tak dalej powodzenia
diesbonus Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 ta kobieta wyglada swietnie. A sadze ze z dluzszymi kreconymi brazowymi wlosami bedzie wygladac poprostu zaje...cie. Gratuluje...
FireHunter Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 To sie niespodziewalem :o dzieki, wielkie dzieki za te mile slowa
Gość _Kreska_ Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 zgadzam sie diesbonus, kobitka naprawde robi wrazenie, oby tka dalej
FireHunter Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 heh zaczolem robic wlosy a wyszlo to... tyle przeklenstw co polecialo wczoraj w nocy to dawno moi przyjaciele nie slyszeli. Do tej pory moje doswiadczenia z shag hair byly spoko ale gdy wczoraj wywalil sie jakies 10 razy to myslalem ze wywale monitor przez okno :mad: . narazie zostawie te wloski. No dobra dosc nazekania zabieram sie za konczenie tej sceny. maly update.
diesbonus Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 No wlosy troszke nie takie jak sobie wyobrazalem. Ale wiem ze ostatecznie ci sie uda. Zmienilbym podloze. moze jakas droga z potluczonym szklem - moglo by to dobrze wygladac. No i tlo, ciekaw jestem na co sie zdecydjesz. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi