Kryniu Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Kiedys zamiescilem na forum renderek konika polnego i zapytano o animke.... troche czasu minelo i w koncu w przerwach w pracy udalo mi sie zlozyc 35 s animki.( zredukowalem do nizszej rozdzelczosci oryginal jest w 640x480) sciagnij tu: http://www.chriss3d.com/grass/grass.rar
piotrek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 co tu dużo mówić - mi się podoba. Tylko ta łodyga chyba zbyt "pomarszczona" :p pozdr
Leleń Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Zajeb**a animka:) Moze troszke przynudawa, no ale co tu wiecej pokazywac, z uzyciem tych trzesien kamery i dofa, normalnie widac jakby to byl real! + modele piekne no poprostu bomba:D pozdr
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 fajna animka podoba mi sie kamerka ktora ruchami nadaje realizmu texturka robaczka i oswietlenie mi troche nie teges spasilo ale ogolnie anika jest super :) tak 3maj :)
kannu Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 no fakt, ze do konca czekałem na "coś". - ale nie zmienia to faktu , ze wyszło Ci to świetnie ! :)
rayGun Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 konik prezentuje się prześlicznie:). Bardzo mi się podoba, chociaż troche mało ruchu w tej animacji
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 animka jak najbardziej udana, światełko, materiały, zachowanie kamery, dof :) pięknie Pozdrawiam
Gedeon Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 No to już masz kolejnego bohatera do filmu Shrek3: Konik Polny....
Rekomendowane odpowiedzi