SoAd Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Oto te renderki. Jesli macie jakies obiekcje albo rady - piszcie. W zasadzie to jeden renderek i to w kiepskiej jakosci ze wzgledu na rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_ak_s Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ogolnie to swietny wyszedl ci ten mustang. pogratulowac. jedyne co moge zarzucic ostatniemu renderowi jest to ze ma troche zbyt idealne odblyski na lakierze. wyglada jakby byl nienaturalnie wypolerowany ;). jak na to ze stoi na ulicy musi cos sie odbijac konkretnego. model palce lizac. na emeryturze kupuje taka fure i bede przy niej dlubal do usranej smierci hehe... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 nie wiem czy bedziesz jeszcze poprawiale modeling, ale oprocz ze jest troch pogiety ta boczna szyba z przy koncu powinna byc pod innym katem i powinien byc tam wiekszy rog a nie tak zaokraglone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Gratulacje... piekny model.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nobody_Man Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Mustang świetny, ten od Batou jest wręcz zajebisty (nie miej mi tego za złe SoAd :P), ale czy widzieliście Shelby GT-500E "Eleanor" w wykonaniu -=S3B=- ??? ___________________________ I'm not the one who's so far away When I feel the snake bite enter my veins Never did I wanna be here again And I don't remember why I came :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 super lakier pokaz screena z krzywa falloffa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 bardzo mi sie podoba! Swietny model i przesliczny render (nawet ten na bialym tle lepszy) vray??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nobody_Man Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Hmm... Zastanawiam sie, czy nie umieścić tu swojego modelu. Tylko że przy Mustangu SoAd to on sie kryje :P _____________________ Straight out of line I can't find a reason Why I should justify my ways Straight out of line I don't need a reason You don't need to lie to me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seed Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Fajny model, wszystko elegancko. Super mustang :] Nobody_Man jak chcesz poznać opinie na temat swojej pracy to dawaj ją. Ja umieściłem tu taki model, że kryje sie przy 99,99% prac z tego forum (no, ale od czegos trzeba zaczac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2005 rendering jest w mentalu, chcielem go juz dac do finished, ale jeszcze troche go poprawie.Krzywa fallofa bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Oto ta krzywa z fallofem lakieru. nie zwróciłem na nią wcześniej uwagi, bo chyba powinna wyglądać tak jak na drugim screenie. I nawet nie zauważyłem, że fallof to nie fresnel:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi