Napisano 19 Wrzesień 200519 l Autor Oto te renderki. Jesli macie jakies obiekcje albo rady - piszcie. W zasadzie to jeden renderek i to w kiepskiej jakosci ze wzgledu na rozmiar.
Napisano 19 Wrzesień 200519 l ogolnie to swietny wyszedl ci ten mustang. pogratulowac. jedyne co moge zarzucic ostatniemu renderowi jest to ze ma troche zbyt idealne odblyski na lakierze. wyglada jakby byl nienaturalnie wypolerowany ;). jak na to ze stoi na ulicy musi cos sie odbijac konkretnego. model palce lizac. na emeryturze kupuje taka fure i bede przy niej dlubal do usranej smierci hehe... pozdro
Napisano 21 Wrzesień 200519 l nie wiem czy bedziesz jeszcze poprawiale modeling, ale oprocz ze jest troch pogiety ta boczna szyba z przy koncu powinna byc pod innym katem i powinien byc tam wiekszy rog a nie tak zaokraglone
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Mustang świetny, ten od Batou jest wręcz zajebisty (nie miej mi tego za złe SoAd :P), ale czy widzieliście Shelby GT-500E "Eleanor" w wykonaniu -=S3B=- ??? ___________________________ I'm not the one who's so far away When I feel the snake bite enter my veins Never did I wanna be here again And I don't remember why I came :):):)
Napisano 22 Wrzesień 200519 l bardzo mi sie podoba! Swietny model i przesliczny render (nawet ten na bialym tle lepszy) vray???
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Hmm... Zastanawiam sie, czy nie umieścić tu swojego modelu. Tylko że przy Mustangu SoAd to on sie kryje :P _____________________ Straight out of line I can't find a reason Why I should justify my ways Straight out of line I don't need a reason You don't need to lie to me
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Fajny model, wszystko elegancko. Super mustang :] Nobody_Man jak chcesz poznać opinie na temat swojej pracy to dawaj ją. Ja umieściłem tu taki model, że kryje sie przy 99,99% prac z tego forum (no, ale od czegos trzeba zaczac)
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Autor rendering jest w mentalu, chcielem go juz dac do finished, ale jeszcze troche go poprawie.Krzywa fallofa bedzie.
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Autor Oto ta krzywa z fallofem lakieru. nie zwróciłem na nią wcześniej uwagi, bo chyba powinna wyglądać tak jak na drugim screenie. I nawet nie zauważyłem, że fallof to nie fresnel:(