Edi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Witam, głupi temat może, ale jakoś tak się rozglądałem co by tu wymodelować i mój wzrok padł na modem od neo :) Model potraktoway Maxwellem i Noise Ninja, bo wytrzymałem z renderami tylko do sample level 10, wiec sporo ziarna było jeszcze. Aaa... co do lampek, to wiem, że w oryginale są zielone, ale mój Maxwell jakiś trefny chyba jest bo nie reaguje na zmianę koloru w materiale maxwell emmiter. Komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Witam! pokaz siatek, widac pare bugow po bokach:) materialy troche nie tego:D ale ogolnie moze byc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Nielot - dzięki. Siateczke wrzuce wieczorem, bo teraz musze spadać. Hehe, miałem nadzieję, że nikt o nią nie poprosi, bo pełno bugów jest. Źle się zabrałem do modelowania i za dużo boole'a użyłem. Ale nie miałem siły zaczynać czegoś takiego od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 lepiej by wyszło renderowane mentalem :P przynajmniej mógłbyś sobie pozwolić na większą rozdziałkę :) Przydało by się jakieś podłoże, światełko poza skylightem(czy innym, nie wiem co tam w maxwellu jest :) ) i ładniejszy materiał modemu, poza tym całkiem przyjemne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 lepiej by wyszło renderowane mentalem a wcale bo nie - zależy kto jak renderuje modelik fajny ale render rzeczywiście jak na mentala to bez zachwytów :] edit - miałem na myśli że jak na maxwella to bez zachwytów - jakby to było w mentalu to było by bardzo fajnie ale jak na maxwella to cieniutko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 ładnie ładnie. Lubie takie pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 A może pokusiłbyś się jeszcze o jakiś kabelek? I wtedy lampki mogłyby się zaświecić na zielono. :) Myślę, że to by pracy na pewno nie zaszkodziło, ale i bez tego jest przyjemne dla oka. Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 hindus--> render byl robiony w maxwell'u a nie mental'u :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 sorka wiem wiem :] dlatego cytowałem go bo pisał o mentalu ale myślełem ze jak na maxwella to bez rewelacji :] przyznaje pomyłka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WojciechZ Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 A ja bym uzyl Maxwella. To jest prosty obiekt wiec render by cie wyniosl jakies 40-70 minut a bylby piekny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Ale to jest w Maxwellu. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 ja piernicze wiemy że to maxwell tylko jak na render w maxwellu to słabo wyszło - przestańcie już ten temat drążyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Niech kazdy wybierze taki render, jaki mu sie najlatwiej wymawia :P hhok ;] Pracka ladna, fajnie wygladaja te rowki :) nie mam neo, wiec nie powiem czy sie zgadza z oryginalem :) Jak znajdziesz czas pokaz jeszcze z innych stron ten model. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WojciechZ Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Wielkie sorry za moja wypowiedz. Opuscilem ten wiersz o maxwellu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi