Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Nie mam czasu żeby kończyć (mini-bitwa ;)) także wrzucam co jest ;) prawie wszystko to zbruh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Texturka i oświetlenie do wymiany, model wygląda na piękny (ale mało widać ;) ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 tak jak wyzej (tekstura i oswietlenie),ale model swietny(trzeba z-brusha przetestowac;)). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 pokaz ten model bez oswietlenia i tex :) i jak sie domyslam (po twoim poscie) to "baze" robiles w maxie tego gostka?? jak tak to moglbys tez pokazac;) ps. modelki barazo ladny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 baza tego gostka w silo i potem pod maxa i tam takie pirdoły bo niemogłem znlezc połowy bajerów :] ale baza to tylko okolice oczu reszta to zbrush :P pokaże pozniej jak skoncze render interiorka bo własnie testuje shaderki ;) niemogee załapać tego texturowania w zb :/ dziex :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 troche mało widac przy tym oswietleniu, ale wygląda całkiem fajnie tylko co on ma wspólnego z d3 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 mkk3a -> jest łysy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 bardzo słabe textury, zwłaszcza ta różowa (?) ale model bardzo fajny, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 trik polega na tym ze on nie ma żadnej textury tylko kolory z zbrusha :P nielot -> http://img389.imageshack.us/img389/6136/10ec.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Bo ZBrush jeśli chodzi o texturowanie to raczej się nie nadaje... (przynajmniej takie jest moje odczucie...) Z drugiej strony moge się nie znać (w 3D nie robie praktycznie nic)... ściagnąłem tylko demo, zeby zobaczyć cóż to takiego jest ten ZBrush... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Marduk nadaje sie nadaje ma najlepszy projektion mode jaki na oczy widzialem :) Co do modelu to model bardzo fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 **** jak ja nie lubie zbrusha !!! :/ Jedno wielkie oszustwo, wiadomo tez trza umiec sie tym poslugiwać i daje on ladne efekty ale to *** :) Hindus ale cos okolice nosa leżą moim zdaniem i texturki a tak to ujdzie ps. nie sluchajcie mnie bo sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Jakie tam oszustwo ulatwienie poprostu :) tablet + zbrush ma moc i w dzisiejszych czasach poprostu ten program trzeba umiec tak samo jak trzeba umiec sie zalatwiac ;) Jak wyjdzie nowy zbrush z mozliwoscia rigu i innych bajerow to chyba 90% ogragniki bedzie z niego zjezdzalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ZBrush jest jak MaxWell... ale ja juz wiecej nie napisze bo zaraz mnie tu zjada. ;) Mordka fajna, ale mogles dodac pare tych charakterystycznych w nowym doomie wytlaczanych z plastiku czy metalu dodatkow. I te wciecia na sruby potem... miod. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 thnx for comments ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 OO i dopiero teraz widać masterski model :) szkoda że takie blade, więcej kontrastu by się przydało :) Al i tak modelik prezentuje się pięknie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi