Kedzior Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 WITAM!. analogicznie jak w przypadku poprzednim ucze się dalej komponowania obiektow 3d w ciekawej sceneri. tym razem za tlo poszlo zdjecie z jednej z darmowej kolekcji "stocks" dostepenej w sieci. a ja staralem sie dopasowac jak najlapiej samochod ( przeróbka lekka istniejącego u mnie juz w kolekcji modelu) by wyglądał jakby był tam rzeczywiscie co wyszlo jak widac. Licze na wiele komentarzy ,szczegolnie w cenie bedą konstruktywne krytyki, za ktore z gory wszytkim "wielkie dzieki". http://www.kedzierskiwojtek.republika.pl/images/s2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Nie znam sie za bardzo na wozach ale myślę tak 1. wiekszy chamfer bo nie ciekawie to wyglada :/ 2. tragiczne te odbicia, przez to nic nie widać prawie :/ 3. ten concept nie należy chyba do udanych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 no mnie tez sie zbytnio nie podoba:)...ale daj inne rendery to sie zobaczy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Hmm chyba troszkę jeszcze skopana perspektywa, no i te odbicia w laierze też chyba coś nieteges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 REnder - tragedia. Model - pokaz to sie zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 tło - lepiej nie mówić, wygląda jakby przób lewitował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 dodam tylko że ujęcie i tło tego miasta zupełnie nie pasi. popracuj nad samą sceną. popatrz na prezentacje innych aut, popracuj może nad uliczką i kamieniczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 źle. tekstury bardz słabe, tło też, nic nie widać... jak mozesz to daj samo autko bez tekstur, szare. zobaczyłbym również tył,, siatkę. słabo, nie wygląda najciekawiej, może przez textury, więc proszę o szary model bez tła, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 prosilem o krytyke to mam;). -odbicia od mapy hdri, wydawaly mi sie ok,ale popracuje nad nimi -tlo poszlo dowolne, ujecie pi * drzwi, to tylko szkoleniowa pracka -jakie tekstury?! nie uzylem ani jednej, dzieki za komentarze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Hmmm text?? Chodzi chyba o materiał jakiego użyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ciemna ze mnie masa, przywołuje sie do porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 co jest tematem, pojazd czy miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 dokladam siatke, model bez materialów i render bez tla i mapy hdri. nowa krytyka sie prosi a za juz istniejącą wielki dzięki. dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 teraz dużo lepiej wygląda na białym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 kurcze, ostatni render z teksturami bardzo, bardzo fajny! co prawda jest dość duż błędów, ale i tak jest fajnie, pozdr ps. otoczenie rób od nowa, albo jakieś studyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ciesze ze sie teraz podoba. w sumie to cos jeszcze podziubałem i dalej mogę podziubać ale miało być "finiszed łorks" a nie "łork in progres", ale moze za jeszcze jeden render nikt sie nie obrazi. dzieki za komentarze i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Wiekszą uszczelkę dałbym do lamp przednich... :D jeszcze mocniej podkreśli charakter..auta.. bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi