Napisano 27 Sierpień 200519 l WITAM!. analogicznie jak w przypadku poprzednim ucze się dalej komponowania obiektow 3d w ciekawej sceneri. tym razem za tlo poszlo zdjecie z jednej z darmowej kolekcji "stocks" dostepenej w sieci. a ja staralem sie dopasowac jak najlapiej samochod ( przeróbka lekka istniejącego u mnie juz w kolekcji modelu) by wyglądał jakby był tam rzeczywiscie co wyszlo jak widac. Licze na wiele komentarzy ,szczegolnie w cenie bedą konstruktywne krytyki, za ktore z gory wszytkim "wielkie dzieki". http://www.kedzierskiwojtek.republika.pl/images/s2.jpg
Napisano 27 Sierpień 200519 l Nie znam sie za bardzo na wozach ale myślę tak 1. wiekszy chamfer bo nie ciekawie to wyglada :/ 2. tragiczne te odbicia, przez to nic nie widać prawie :/ 3. ten concept nie należy chyba do udanych :D
Napisano 27 Sierpień 200519 l no mnie tez sie zbytnio nie podoba:)...ale daj inne rendery to sie zobaczy:>
Napisano 27 Sierpień 200519 l Hmm chyba troszkę jeszcze skopana perspektywa, no i te odbicia w laierze też chyba coś nieteges.
Napisano 27 Sierpień 200519 l dodam tylko że ujęcie i tło tego miasta zupełnie nie pasi. popracuj nad samą sceną. popatrz na prezentacje innych aut, popracuj może nad uliczką i kamieniczkami.
Napisano 28 Sierpień 200519 l źle. tekstury bardz słabe, tło też, nic nie widać... jak mozesz to daj samo autko bez tekstur, szare. zobaczyłbym również tył,, siatkę. słabo, nie wygląda najciekawiej, może przez textury, więc proszę o szary model bez tła, pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Autor prosilem o krytyke to mam;). -odbicia od mapy hdri, wydawaly mi sie ok,ale popracuje nad nimi -tlo poszlo dowolne, ujecie pi * drzwi, to tylko szkoleniowa pracka -jakie tekstury?! nie uzylem ani jednej, dzieki za komentarze. pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Autor dokladam siatke, model bez materialów i render bez tla i mapy hdri. nowa krytyka sie prosi a za juz istniejącą wielki dzięki. dzieki i pozdrawiam
Napisano 6 Wrzesień 200519 l kurcze, ostatni render z teksturami bardzo, bardzo fajny! co prawda jest dość duż błędów, ale i tak jest fajnie, pozdr ps. otoczenie rób od nowa, albo jakieś studyjne
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Autor ciesze ze sie teraz podoba. w sumie to cos jeszcze podziubałem i dalej mogę podziubać ale miało być "finiszed łorks" a nie "łork in progres", ale moze za jeszcze jeden render nikt sie nie obrazi. dzieki za komentarze i pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Wiekszą uszczelkę dałbym do lamp przednich... :D jeszcze mocniej podkreśli charakter..auta.. bravo