Napisano 28 Sierpień 200519 l Witam zakladam wipa z modelowaniem nokii 7610, czyli temat bliski sercu RA :) Mam nadzieje sporo sie nauczyc nad tym wipem i licze na pomoc innych userow :) Ponizej zamieszczam orginalne zdjecie owej komorki oraz zaczatek pracy. HF.
Napisano 28 Sierpień 200519 l moj kumpel ma taki - badziew! nie ma stopera ;) %) poki co za duzo nie ma, ale chcialbym Ci zaprooponowac zebys go zrobil w czarnoczerwonosrebrnym kamuflażu.. jak by co ;)
Napisano 28 Sierpień 200519 l ja także czekam na update'y, chyba za mało pokazałeś bym mógł to komentować, powodzenia
Napisano 28 Sierpień 200519 l moj kumpel ma taki - badziew! nie ma stopera ;) %) No to rzeczywiscie dyskwalifikuje odrazu hehe ;] poki co za duzo nie ma, ale chcialbym Ci zaprooponowac zebys go zrobil w czarnoczerwonosrebrnym kamuflażu.. jak by co ;) Ehh. Mi sie marzy sinopapuziato koperkowy roz ;] Jak narazie za malo, ale keep it up :). Pzdr
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor Sorx za brak udatow, nie mialem netu. Jutro moze cos wrzuce. Pozdr.
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor Ok wiec zarys bryly juz mam, teraz moge sie brac za dodawanie szczegolow.
Napisano 30 Sierpień 200519 l "sinopapuziato koperkowy roz" - hehe dobre:d. Moglbys dac jeszcze smooth, ale po siatce widac ze chyba dobrze:/
Napisano 30 Sierpień 200519 l też zrobiłbym taką nokię- ale ten gościu(z tutka), jak go słyszę- ma ochotę mu dowalić :)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Jestem innego zdania. To jest telefon z pod znaku "czystej przyjemnosci". ;) Co z update'ami? :) pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Autor Bol, stracilem pliki. Chyba nie skoncze, bo cos nie za bardzo chce mi sie zaczynac od nowa.
Napisano 4 Wrzesień 200519 l A ja myslalem, ze wszyscy wyciagneli wnioski z mojej utraty dysku. :( Szkoda... ['] pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Lol żadko mi sie zdarza stracić plik wiec czawsze uważam że to tylko taka wymówka żeby nie robić :P pozdro
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Heh... no już sie nie przejmuj RA. :) Co do twojej pracki Baton... nie mam zastrzeżeń. Widać, że łany model zrobiłeś.