Napisano 27 Czerwiec 200321 l www.kroopson.piwko.pl Prosz zajzec do dzialu animacje i ocenic - 2 z nich to Blender a jedna Max :)
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Hehe... Hihi.... Wiesz technicznie to średniaczki... Brak ekspresji itd.... ALE UŚMIAŁEM SIĘ JAK ZŁOTO. [piwo]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Autor heh - fakt faktem technicznie to one nie są najlepsze, dwie pierwsze powstały w Blenderze i to dosyć dawno. W tej chwili ostro pracuję nad animacją postaci (robię sobie eksperymenty typu Twist, z tym że w tej chwili uczę się robić porządne cykle chodu bez użycia footstep mode z character studio). Jak wyanimuję jakąś fajną akrobację to pokażę :)
Napisano 29 Czerwiec 200321 l hehe! trzecia hest fajna ;] ..kolo wbija sie glowa jak nie powiem w co ...hehe - czad !
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Ekstra:) Przyznaję, że trzecia animacja powaliła mnie na ziemię[rotfl] Pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor http://www.kroopson.piwko.pl/ (wybacz Gotham ale hotlinkowanie jest na piwku zabronione) dodałem nowy eksperyment z character studio - co o nim myślicie?
Napisano 1 Lipiec 200321 l Strasznie mocno tupie w ziemie! Trochę niżej pupa ;), hehe. Ruch barkami owszem (aż za mocny), ale kolega o przeciwległych ruchach miednicznych nie słyszał? ;) Nie no tak się czepiam, poza tym człowiek najpierw się odchyla delikatnie w tył przed kucnięciem... No i na pewno kolana tak się potem nie prostują... Delikatnie w przód jak na łódeczce... Posiedź nad tym jeszcze.
Napisano 1 Lipiec 200321 l A wysłałeś tą animacje na grudniowy konkurs? Bo z ich strony wynika, ze tylko jedna praca byla w ogole nadeslana. Ew cos im skrypty siadly. Twist super. Jak robisz taka animacje? Z podkladem filmowym swoich wyczynow, czy \"na oko\"? A propos nieźle te fiflaki wyrenderowales na swoim filmiku (Yokozuki) ;)
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor wszystko robi na oko - swoja droga wczoraj sie nauczylem robic twista :)
Napisano 2 Lipiec 200321 l W Realu? Tak wlasciwie to nazywa sie 540\'ka :) i jeszcze nigdy mi sie nie udalo tego zrobic... a idzie mi coraz lepiej :) Co do ostatniej animki to tak jak Gotham powiedzial za bardzo \"tupie\" no i popracuj troche nad kucnieciem. Ale ogolnie to Masa! Pozdrawiam Gith
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor tak wlasciwie to to sie nazywa Butterfly Twist :) jestem tego pewnien na 1000% :) nawet dzis sobie nagralem i umieszcze moze w sieci.
Napisano 2 Lipiec 200321 l A fakticznie... zwracam honor :].. 540\'ka jest podobna, z tym, ze jeszcze jest kopniecie w powietrzu.. :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor http://hotlink.reblended.com/kroopson/540.avi a oto i 540 - troche spartolilem ale nie patrzylem na zadne filmiki, animowalem z pamieci
Napisano 3 Lipiec 200321 l 540 fajowa, widac, ze masz dobra pamiec ;) Ew lustro. Nie podoba mi sie tylko koncowka i delikatne ladowanie na ziemi. Wolalbym dluzsze zawieszenie po kopnieciu a potem mocne szybkie stapniecie na ziemi. Nawet z malym shake\'iem ziemi. Przywodzi mi to na mysl \"Ostatni Lot Ozyrysa\" i slynna scene ladowania na smietnisku ;)
Napisano 19 Lipiec 200321 l Jesli robisz albo potrafisz robic motion Capture itd. zglos sie prosze. Bardzo bys mi pomogl Dzieki