Jump to content

Recommended Posts

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh - fakt faktem technicznie to one nie są najlepsze, dwie pierwsze powstały w Blenderze i to dosyć dawno. W tej chwili ostro pracuję nad animacją postaci (robię sobie eksperymenty typu Twist, z tym że w tej chwili uczę się robić porządne cykle chodu bez użycia footstep mode z character studio). Jak wyanimuję jakąś fajną akrobację to pokażę :)

Posted

Strasznie mocno tupie w ziemie! Trochę niżej pupa ;), hehe. Ruch barkami owszem (aż za mocny), ale kolega o przeciwległych ruchach miednicznych nie słyszał? ;) Nie no tak się czepiam, poza tym człowiek najpierw się odchyla delikatnie w tył przed kucnięciem... No i na pewno kolana tak się potem nie prostują... Delikatnie w przód jak na łódeczce... Posiedź nad tym jeszcze.

Posted

A wysłałeś tą animacje na grudniowy konkurs?

Bo z ich strony wynika, ze tylko jedna praca byla w ogole nadeslana. Ew cos im skrypty siadly.

Twist super. Jak robisz taka animacje?

Z podkladem filmowym swoich wyczynow, czy \"na oko\"?

A propos nieźle te fiflaki wyrenderowales na swoim filmiku (Yokozuki) ;)

Posted

W Realu? Tak wlasciwie to nazywa sie 540\'ka :) i jeszcze nigdy mi sie nie udalo tego zrobic... a idzie mi coraz lepiej :)

Co do ostatniej animki to tak jak Gotham powiedzial za bardzo \"tupie\" no i popracuj troche nad kucnieciem.

Ale ogolnie to Masa!

Pozdrawiam

Gith

Posted

540 fajowa, widac, ze masz dobra pamiec ;) Ew lustro.

Nie podoba mi sie tylko koncowka i delikatne ladowanie na ziemi.

Wolalbym dluzsze zawieszenie po kopnieciu a potem mocne szybkie stapniecie na ziemi. Nawet z malym shake\'iem ziemi.

Przywodzi mi to na mysl \"Ostatni Lot Ozyrysa\" i slynna scene ladowania na smietnisku ;)