Kaszubas Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Sport to zdrowie !!! Golf nie tylko dla snobow :) pzdr szymon
biglebowsky Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 No wlasnie, pokazuj i tutaj co tam sie rodzi w tej twojej chorej makowce. Ta wersja jest jeszcze fajniejsza, a ponoc golf to sport dla flegmatycznych frajerow :)
Gotham Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Hehehihi [piwo] Eeeeee, a gdzie BMW [hmmm]
Nezz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 a gdzie paski ? :) pracka swieta , twarz gracza :) jest super .. ta minka.. debesciak tylko te grzybki mnie zastanawiaja.. jakies takie .. :D no nic pozdrawiam
rebuzz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 heh bardzo fajna pracka taka humorystyczna......:P:P Ps. Ten kij do golfa na pierwszyt rzut oka mi kij basebolowy przypominal :D.....ale tylko przez chwile :P POZDRO :]:]
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 wszystko qlll...tylko doczepie sie do takiego malego sczegolikiu :))) jakim jest kij golfowy...tzn jego dolna czesc chyba powinna byc troszeczke grubsza i bardziej splaszczona... pozdr[piwo]
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Pablo nie kumash aluzji :P ogólnie golfista pierwsza klasa...normalnie jak by widział go teraz u siebie na osiedlu :) faktycznie tło mógłbyś poprawić...bo te muchomorki za nic nie pasują do pola golfowego :) pozdro...
Kaszubas Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 heyka :) Dzienx za komentsy. Zasadniczo ten sportowy gadget to mial byc lom :) W prawdzie jest wiele typow kijow golfowych ale o ile wiem zaden z nich nie wyglada jak ten przedmiot .... Tego typu golfistom/golfiarzom nie zalezy na przepisowej formie akcesoriow sportowych :D ... a ideologie golfowa dla tego loma wymyslil OgoTaY - mi sie spodobala baardzo i tak juz zostalo hehe! Jest poza tym wieloznaczna - oprocz skojarzenia z kijem pojawia sie tu nawiazanie do (swego czasu) najbardziej popularnego wsrod tej \"rasy nadludzi\" modelu samochodu [yes] ... jakie muchomorki ??? To przecie przefasonowane przez miejscowych Tigerow Woodsow osiedlowe latarnie haloogenowe ! pzdr szymon ps.: wersja bezplechowa :)
Kris_R Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Wielki Brat jest pod wrażeniem... Nie znam Ciebie stary i nie wiem na co Cię stać, ale to, co tu pokazałeś, to pierwsza liga! Technicznie rewelaja (przyznaj się, kożystałeś z referencji?) Poczucie humoru, kolorystyka, przesłanie... wszystko jest na swoim miejscu. A \"muchomorki\" są jak najbardziej w porządalu... Kompozycja na piątkę z plusem! Duże pozdro :D
Kaszubas Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 Hey Kris_R :) Wielki Bracie hehe Ja tez Cie nie znam, ale widze, ze znasz sie na rzeczy hehe :D Dzienx! Zero referencji :) Lubie trenowac wyobraznie. pzdr szymon
Scatmax Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Wypasiona praca:) jak zwykle zreszta. A co do referencji to Krisowi chodzilo chyba o referencje typu wstanie zprzed monitora podejscie do okna i odszukania na osiedlu BMW z ktorego wydobywa sie muzyka techno i w kolo ktorego kotluja sie laski:) zachwycajace sie zlotymi lancuchami i zebami a takze najnowszym sprzetem do odtwarzania techniawy:cool::o:D.
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 scatmax...wiesz...przesadziłeś z techniawą...sory...ale nie każdy słuchający \"techniawy\" jak to żeś określił...jest dresem...albo kogo kolwiek chciałeś ukazać...nie chce rozkręcać tego tematu...ale uważaj na słowa bo możesz kogoś urazić...mam nadzieje że \"nie chcący\"... pozdro... PS...a skąd wiesz żę każdy komu dudni mocny bas z bagażnika jest podobny do golfisty?? człowieku zastanów się...
Scatmax Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 No dobra moze troche przesadzilem.[gafa] [soczek]na zgode:) sorry:(
Kris_R Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Scatmax... bądź już grzeczny... :) a tak nawiasem, to nie rozumiem oburzenia, bo przecież to był żart... poczucia humory życzę wszystkim! I jeszcze jedno! Scatmax, kochanie! :) Ciekawe skąd Ty wiesz, co miałem na myśli i o co mi chidzło. hę?! :D Kaszubas odpowiedział mi na pytanie i ja je bardzo jasno zadałem, a on badzo jasno mi odpowiedział, więc odpuść sobie :) pokój z Tobą bracie! A z Tobą Kaszubas to sobie jeszcze porozmawiam!
Gotham Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 :/ Facet ty to nie dajesz w ogóle pola do popisu dla krytyków :/ I co tu napisać [hmmm]
giorgione Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 :o:o:o:o:o:o:o:o:o Nic więcej nie powiem ;) Giorgione
Kaszubas Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 ...dla kazdego cos milego BigL :) hehe w koncu kiedy eksperymentowac jesli nie za mlodu ? chcesz haluna ? no to cyk! hehe ..no i zjedli mi chlopaki oba haloony... :( pzdr szym ps. oj ale sie dzieje! giorgione! ty juz chyba za duuzo tych halunow wchlonales hehe uwazaj na oczka! Gotham zabierz im to swinstwo bo sie zaczyna robic nerwowo :)
Rekomendowane odpowiedzi