Napisano 30 Sierpień 200519 l Czy posiadając Celerona 1300Mhz, 512MB Ramu i Geforce'a 2 MX400 jestem w stanie zrobić coś sensownego w Maxie? Czy wymiana karty graficznej może mi coś pomóc, czy może lepiej wydać trochę i kupić nowszy komputer?
Napisano 30 Sierpień 200519 l Title: A Day Passes By Software: Vue d'Esprit 2 Hardware: PC (Pentium II 350 64 MB) sam widzisz...
Napisano 30 Sierpień 200519 l Na twoim miejscu wymieniłbym procka, karte grafiki i dokupiłbym troche wiecej ramu, moze tak z 512 w jedenj kosci, abys łacznie miał 1gb
Napisano 30 Sierpień 200519 l mysle ze jestes w stanie baaardzo duzo zrobic . dopiero niedawno przesiadlem sie z athlona 1200 - jechalem na nim prawie 4 lata. zapraszam na moja www .
Napisano 30 Sierpień 200519 l No mysle ze bedzie dobrze tylko przy złozonych scenach bedzie bolało najlepiej wiecej ramu i lepsza karta grafiki.
Napisano 31 Sierpień 200519 l Do tych wakacji jechałem na podobnym sprzęcie no i nie powiem miejscami bylo cięzko ale dało sie wytrzymac
Napisano 31 Sierpień 200519 l Na takim sprzęcie to możesz nawet Shreka 3 zrobic... tylko zależy w jakim czasie ;) Ja to bym zmienił go kompletnie, bo to kompletna padaka, jak na komp do domowego użytku a do poważnej grafiki, to już nie ma o czym gadac. Sam mam AMD 2500+, Radeon 9600 Pro i 512RAM i ubolewam nad tym strasznie. Po prostu przy niektórych scenach, to nie mogę ruszyc z miesca :(
Napisano 31 Sierpień 200519 l Czy posiadając Celerona 1300Mhz, 512MB Ramu i Geforce'a 2 MX400 jestem w stanie zrobić coś sensownego w Maxie? Czy wymiana karty graficznej może mi coś pomóc, czy może lepiej wydać trochę i kupić nowszy komputer? buhehehehe sam jechałem jeszcze nie tak dawno temu na Celku 800Mhz, 128MB SDRAM, i zintegrowany chipset graficzny 16MB. słuzyl mi do real timu ;P przy scenach z 100-200k wysiadał i miał zgona :D dobrze ze juz sie przesiadlem na cos lepszego. ale to czego sie nauczyłem pracując na takim hardwarze to Cierpliwość do pewnych rzeczy ;]
Napisano 31 Sierpień 200519 l MSWiA mooj komp to byl niedawno duron1200 256mb geforce 2 64mb i przez rok spokojnie na nim maxem sie dobrze bawilem... i nie przeszkadzal mi brak mocy...wiec na poczatku to ty tez nie bedziesz robil przyslowiowego shreka i ja bym nic nie zmienial . eventualnie jak masz kase(sporo) to zainwestuj w kompa, bo od przybytku mocy glowa nie boli:P...