Mr. MtS Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Witam! Wrzucam wczorajszy renderek i chcialbym wiedziec co o nim myslicie. Jest to pierwszy moj atak na galerie - czuje sie taki mały "." przy tych wszystkich pracach :D - ja dopiero zaczynam (około miesiaca w 3ds ) - ale robie co moge :D. Aha - nie jest to "pracka z tutoriala". Technical info ;) : 3ds 5 + Vray + troche PS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 za ciemno troche, ale ogólnie model moze być, pracuj dalej a bedzie dobrze :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 całkiem przyzwoite materiały pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Kaustyka kuleje, ale efekt calosci jest dobry. Podoba mi sie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 proste i fajne :] mi się podoba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 bardzo ladne, proste i efektowne mysle ze nie masz sie czego wstydzic zwlaszcza jak na miecha opcowania z maxem, tylko napismy moglyby byc troche mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Dzieki za odpowiedzi :D pozdro pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 mi sie bardzo podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 mnie tez sie podoba... moze tylko szkielko mogloby byc grubsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 najs tylko ten shader wody jakiś taki :p co to za szachownica na nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Dzieki! co to za szachownica na nim ? a nie wiem ;P pewnie cos z hdri sie odbilo - wiesz, ze dopiero teraz zwrocilem na to uwage :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi