sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 Oto jak wygląda moja pierwsza poważna zabawa z 3DS Max Dzięki wszystkim pomagającym mi na W.I.P\'ie bez was ten samochód był by inny [piwo] W.I.P --> http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3203 Astra Euroteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 Jak dla mnie, jest wspaniały!!!!!![piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 respect dla ciebie :D zajebista pracka :) btw: a dlaczego szyba jest jakaś zielona?! :/ pozdroo[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2003 nie wiem może kiedyś to zmienię ale nie doszedłem jeszcze jak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 jeszcze co bym zmienił: w srodku te wzmocnienia... moze dasz im jakas texture albo material... i felgi... powinny byc bardziej srebrzyste :) btw: ile ci sie scenka renderowała? pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2003 wszystko ma materiał ale po dodaniu śwateł jakoś odbicia sie zmniejszają a renderowało sie 29 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 no wreszczie skończyłes :D świetna robota, tylko mógłbys dać lakierowi jakąś mapę HDRI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 no nareszcie :):):) jak dla mie jak na pierwszy car to lepiej byc nie moglo..jedynie doczepil bym sie do jakosci texturek ale to taki maly sczegolow bo wim jak je trudno znalesc i w donrej rodzialce :))) Good JOB pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2003 fajnie że sie podoba co do hdri to są dla ludzi kumających takie tematy a ja do nich nie należe :) textórki hmmm no fakt cienizna ale teraz nadchodzą zmiany :] zapraszam wieczorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 28 Czerwiec 2003 Share Napisano 28 Czerwiec 2003 jak na pierwszy razik to siuper pracka!! na serio full-service*....:):):P:P *-kawalek wypowiedzi osiolka z filmu \"shrek\" POZDRO :]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2003 Team Phoenix troche hdr mi niw wysało ale daje co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 [soczek][soczek][piwo] tylo tyle powiem :))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 no i teraz jest na co popatrzeć :D:D:D czarna o wiele lepsza furka :P a tak w międzyczasie to powiedz mi co się stało z tylnim spojlerem?? czemu sie tak diametralnie wydłużył i zmniejszył?? czemu zmienił wymiary :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 [boje się][boje się][boje się] o rzesz... [wow][wow] ale do jednego się przyczepie ;) dałeś chyba wokół auta cylinder z nałożoną teksturą nieba, no nie ?? a oprócz tego dołożyłeś mapę HDRI do lakieru samochodu... więc wydaje mi się, że teraz na biednym lakierze widzisz zarówno mapę HDRI jak i odbijające się otoczenie, i chyba dlatego jesteś niezadowolony z lakieru :) ale to tylko moja skromna rada [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2003 nie to co widać to gigantyczny plane przez oświetlenie jest biały w jednym miejscu :) a spoiler :) taki jest w DTM i nic nie poradzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 ehh, a już myślałem, że się pochwale jaki to ja mądry jestem :|:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Nareszcie[rotfl2][piwo], spoko pracka:) Pozdrawiam: Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 NO bo juz myslalem ze tego nie konczysz :D:D:D SPoko pracka Ja poprosze sreena 1024 :P jako tapetke se dam :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Widę wszystkim zrobiłem na złość że skończyłem :P Chaos te renderki są w 1024x768 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 ehh, ChaoS, ty już więcej się nie \"integruj\" [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 ...a szyba dalej zielona :) teraz jest dużo lepiej :) tak dalej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Szkoda, że nie zrobiłeś Callibry Keke Resseberg`a... :) Uwiebiałem oglądać, jak nie kończył wyścigu... :D lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 Calibry nie jeżdżą w DTM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Fajne [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszp Napisano 21 Wrzesień 2003 Share Napisano 21 Wrzesień 2003 Bardzo fajne, tylko szkoda, że grill jest płaski, ale naprawde swietna praca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 super autka ... ma sie gust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 dzieki raz jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 fajnie wykonane autka - co do modelu nie mam zastrzezen tylko cos jest w tym autku ze po prostu mi sie nie podoba-ale nie wiem co [lol2]:):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi