Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no jak praca, zaniechana??

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Luz, watek nie zginal tylko jest w uspieniu. ;)

Doksztalcam sie w Rhino, bo mi SansSerif po ambicji pojechal. :]

I docelowo model ma powstac wlasnie w Rhino. :)

pozdrawiam

Napisano

to bardzo fajnie...nie pozostaje tylko niz jak zyczyc szybkiej nauki rhino:)

pozdrawiam

Napisano

RA jak napisze ci ze splajnami lepiej mozna by to zroibc tez zaczniesz robic od poczatku ... ? W ostatecznosci mysle ze woqule projekt nie zostanie zakonczony a tak fajnie sie zapowiadal . Zamiast zmieniac soft lepiej bierz sie za poprawianie bo ladnie to wygladalo . Czekamy na updat . Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Byc moze masz troche racji, zobacze jak to bedzie. Moze zrobie najpierw w poly jak sie tak wam podoba, a nastepnie, w pozniejszym okresie w Rhino.

RA jak napisze ci ze splajnami lepiej mozna by to zroibc tez zaczniesz robic od poczatku ... ?
To bylo troche nie wporzadku.
Napisano

a sie z toba predator wcale nie zgodze...gdyz ra ma chceci na nauczenie sie czegos i co ma ktos mu tego bronic...na model ma czas a nurbsy sa akurat zdecydowanie lepsze do tego wiec ucz sie ucz...i nie spiesz..watek przeciez nie zajac nie ucieknie:D

Napisano

Z doswiadczenia prac w wipie innych i swoim wiem ze zazwyczaj jak juz cos sie odklada to odchodzi do lamusa i nigdy nie jest odkopane i dokonczone :) Jesli w Twoim przypadku sie myle to z gory przepraszam :] . miwit -> masz racje czas na nauke jest zawsze tylko jesli ktos nie konczy jednej nauki nieoponowujac materialu i uczyc sie kolejnej to czy ma to jakikolwiek sens ? :) . RA zrobisz jak zechcesz :) poporstu chcialem zebys dokonczyl to co zaczeles i nikt tu nikogo nie pospiesza :) (kilka poprawek i byloby naprawde bardzo fajnie) a po skonczonym modelu moglbys np. zrobic go raz jeszcze w rhino :)

W kazdym badz razie zycze powodzenia :). Nie denerwujta sie panowie :)

Napisano

e tam nikt sie nie denerwuje:p....mnie sie wydaje ze ra ma juz jakies doswiadczenie dosc duze z maxem dlatego nie mozna mowic o nieskonczeniu nauki ...a teraz poprostu teraz chce cos nowego sprobowac...a zreszta czlowiek uczy sie czegos cale zycie:D

Napisano

hehe propozycja żeby robić ten sam model dwoma technikami jest bezsensu, zgadzam się z miwt'em - zmiana softu RA nie zaszkodzi.

Kibicuje Ci RA, życzę szybkiej nauki i dobrych efektów w rhino :)

Napisano
hehe propozycja żeby robić ten sam model dwoma technikami jest bezsensu, zgadzam się z miwt'em - zmiana softu RA nie zaszkodzi.

RA juz zaczol robic to dwoma technikami :). Pozatym jak juz pisano wczesniej nauki nigdy zawiele ,chciabym zobaczyc ile wycisnie z poly modelingu i jaki bedzie efekt i zgodnosc z pierwowzorem a jak to wyjdzie w rhino .

Do kolejnego updatu wstrzymuje sie z dalsza polemika :) . Wiec czekam na kolejne updaty.

Napisano
  • Autor

Giga update. :]

Narazie poly.

minibus080ld.jpg

minibus079bu.jpg

Napisano

Nie wierzę, poprostu nie wierzę ;) Już myślałem że projekt poszedł w zapomnienie ale widać to była cisza przed burzą :) Modelik cudny, dawaj siatkę.

Pozdrawiam

Napisano

no super wszytko sie chyba zgadza z orginalem o ile mnie pamiec nie myli:)...moze troche za wysoko jest nad ziemia i troche probne kola za duzeee:)...ale po za tym ekstra:)

Napisano

Jejuuu ale fajny czolg ;P A gdzie to takie bedzie pomykac - albo gdzie juz jezdzi?? Bo sie nie znam na autobusach i minibusach...?? ;) Modelling pierwsza klasa!! tzn. sssuper :)

Napisano

wiktor--> to jest concept miwt'a :D

RA--> nie ukrywaj sie pokaz siate:D

edit--> masz szczescie ;P

Napisano

aha

przecież tu nic nie doszło, a nie pomyliłem się doszły koła - te cztery walce :P

ale tak tu piszę a u mnie ten bus też stoi i stoi hihi

a tak poza tym, zdradź co to za technika... polymodeling?? używasz meshsmootha??